Specialistekonomi i Sverige AB Kungsbacka
Ageras rating star
3.25 / 5 stars 1 reviews
Specialistekonomi i Sverige AB Kungsbacka
Ageras rating star
3.25 / 5 stars 1 reviews

Information

En modern redovisningsbyrå som hjälper små och medelstora företag till en lättare vardag.

Som företagare har man inte tid eller lust att spendera mer tid än nödvändigt på pappersarbete. Med digitala lösningar skär vi ner denna tiden och gör det lätt och mer tillgängligt att sköta det man vill göra minst av.

Varför våra kunder väljer oss:

-Fast pris
-Fri rådgivning
-Digitala lösningar
-Pålitliga
-Kunniga

Vårt mål är att göra det lättare för företag att sköta alla de ekonomiska delarna och samtidigt med bättre underlag, förståelse och rådgivning göra deras verksamhet mer lönsam.

Vi utnyttjar bästa möjliga teknik för att effektivisera rådgivningen och redovisningen av ditt företag. Detta gör det möjligt för våra kunder att minska sina administrationskostnader och omedelbart förbättra både verksamheten, beslutsunderlag och vinst.

Vi ser oss själva som en hybrid mellan ett redovisningsföretag och ett tekniskt företag. Genom att bli experter på branschspecifika lösningar och den senaste redovisningstekniken kan vi ge insikt till våra kunder som de tidigare inte haft.

Bakom tekniken ligger vår mest värdefulla tillgång. Vår mänskliga sida. Vi är stolta över att lära känna våra kunders verksamhet och bransch samtidigt som vi bygger starka relationer för att bli trovärdiga och pålitliga rådgivare.

Ni kan läsa mer om oss och boka en gratis konsultation på våran hemsida, www.specialistekonomi.se eller kontakta oss direkt via mailen på [email protected]

Med vänliga hälsningar,
Nicklas Dahlquist
079-306 68 56
Svenska , Dansk , English

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Rådgivning
Fakturering
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
3.25 / 5 stars 1 reviews
Christian Frimand för 1 år sedan
Det enda ägaren vet är hur man bestrider fakturor. Känns som en bluffverskamhet

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget