0.00 / 0 Omdömen

Stoltz-Olsson Consulting AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Stoltz-Olsson Consulting AB.

Stoltz-Olsson Consulting är ett bolag med lång erfarenhet av både företagsledning och redovisning, vårt kontor ligger nere vid hamnen i Landskrona. Du som kund har alltid en personlig kontakt på företaget som du kan bolla dina frågor och idéer med. Önskar man ett personligt möte kan vi anordna detta i Landskrona, Helsingborg & Malmö. Vi välkomnar kunder från hela landet, då vi kan ordna ett elektroniskt samarbete med kunden om så önskas.
För våra kunders kvalitetssäkring håller bolaget på att auktorisera sig via SRF till Auktoriserad Redovisningskonsult.
När auktorisationen är klar kommer även en Certifiering via FAR att genomföras inom Styr-& Redovisnings ekonomi.

Bolaget har tre områden som vi specialiserat oss på.

Redovisning:
Vi hjälper andra bolag att effektivisera bokföringsflödet och hitta lösningar som passar ditt företag , allt från löpande bokföring till årsredovisningar samt skattefrågor, skattedeklaration & inkomstdeklaration. Vi kan även bistå med hjälp av bildning av bolag, avtalsförslag m.m.

HR:
Vi sköter löner, förhandlingar samt avtal och specifika personalfrågor. Jag är Diplomerad Personalvetare (Personalchef) via FEI.

Maritime Consulting:
Vi bistår med fartygsinspektioner, klassningsfrågor, kvalitetssäkringssystem (ISM), regelförståelse, generella driftsfrågor inom rederiverksamhet.

Vem är då vi?
Maria-Pia har arbetat på redovisningsbyrå i Malmö och i Helsingborg i ca 12 år, där jag arbetat med allt från små till stora bolag med löpande bokföring, löner, skattedeklarationer, inkomstdeklarationer, årsbokslut/årsredovisningar samt löner och rådgivning. De sista 9 åren var jag anställd som Ekonomi och HR-chef på ett producerande tyskt bolag med placering i Helsingborg.

Linus är sjökapten och har utbildning inom ekonomi. Han arbetar idag som VD på ett bolag inom den maritima sektorn.Stoltz-Olsson Consulting AB

Blåsippegården 1
261 71 Häljarp
  • Redovisningskonsult
  • Ansvarsförsäkring

  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Fakturering
  • Rådgivning
  • Deklaration Privat
  • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Ge ditt omdöme här