Umbra Juridiska Saltsjö-Boo
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Umbra Juridiska Saltsjö-Boo
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews

Information

Umbra Juridiska är en affärsjuridisk byrå belägen i Stockholm. Byrån grundades 2010 och anlitas i dagsläget av företagare och entreprenörer från Skåne till Sundsvall. Vi är specialiserade på avtalsrätt och kan hjälpa er med ärenden inom exempelvis bolagsrätt, varumärkesrätt, arbetsrätt och kommersiell hyresrätt. Vi kan även företräda er i tvistemål, förhandlingar och överklagande av myndighetsbeslut och kan bistå er i tillståndsärenden och myndighetskontakter. Våra klienter är ägarledda företag som bland annat är verksamma inom verkstad, konfektion, handel, tillverkning, artistmanagement, vård och omsorg samt konsultverksamhet.

Vi erbjuder rådgivning i allt från enklare frågor till komplexa processer. Läs gärna mer på vår hemsida www.umbrajuridiska.se. Det går även bra att ringa oss direkt på 08-18 88 76 för en första kostnadsfri diskussion om de frågor som är intressanta för er.
Svenska
Juridik

Certifieringar

Avslutat Jur. kand.
Ansvarsförsäkring

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Janne Österlund för 8 år sedan
Nu är inte mitt ärende klart ännu men så här långt så är Umbra Juridiska en ambitiös och kunnig byrå som jag varmt kan rekommendera.

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget