Vitbacka AB Stockholm
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Vitbacka AB Stockholm
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Vitbacka AB bildades 2007 och bedriver konsulttjänster inom områdena ekonomi, lednings- och organisationsfrågor, personaljuridik samt styrelsesammansättning. Vi såg att det fanns, framförallt bland småföretag, en efterfrågan om att få hjälp med styrning och bollplank till hela rörelsen. Kort kan man säga att vi går in som en aktiv bollplank som stöttar och hjälper ägaren/ägarna med små och stora frågor, allt efter Ert eget önskemål.

Vi som arbetar på Vitbacka är Joakim Brezén, Nadin Isamukhamedova och Jan Trotter.

Joakim började sin yrkesbana som yrkesofficer vid Svea Livgarde och efter försvaret påbörjade Joakim sina studier vid Stockholms Universitet och University of California, Berkeley. Inriktningen har varit företags- och nationalekonomi, pedagogik, personaladministration samt Project Management. Efter avslutad examen fick Joakim sitt första chefsjobb som VD vilket ledde till ett antal olika chefspositioner inom olika företag och branscher. Joakim har förutom VD varit vice VD, administrativ chef och ekonomichef. Joakim är auktoriserad redovisningskonsult.

Nadin har en magisterexamen från Tasjkents Tekniska Universitet och har vidareutbildat sig inom administration och ekonomi här i Sverige. Hon har bland annat drivit eget företag inom resebranschen och arbetat som lärare inom matematik samt har erfarenhet från olika ledningspositioner.

Jan har en MBA från Henley Management College, UK och examen från IHM Business School. Jan har lång erfarenhet från förändringsarbete, marknadsföring och redovisning. Jan har bl.a arbetat på Ericsson, Callus Systems AB samt ERP Software. Jan har också varit CFO inom många start-ups och är idag också anlitad som styrelseledamot i fyra bolag. Jan arbetar som underkonsult till Vitbacka och driver sedan ett antal år tillbaka sitt eget bolag, VMOST Management AB.

Vi accepterar uppdrag inom redovisning, personaljuridik, management, köp och sälj av företag, styrelseposter mm. Vårt första möte är till för att tillsammans sätta upp en plan för vårt samarbete och finna en gemensam väg för att utveckla Ert företag med de behov som Ni ser finns.

Vi är byråpartner med både Visma och Fortnox, och har alltså möjligheten att välja program beroende på hur Ert företag ser ut och vilka behov som Ni har.

Vi är medlemmar i FAR, www.far.se, och följer Reko, Svensk standard för redovisningstjänster.
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Medlem i FAR
Auktoriserad Redovisningskonsult
Redovisningskonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Caroline Ardbo för 4 år sedan
Har bara positivt att säga om Vitbacka - har ett mindre bolag (enskild firma) så jag sköter själva bokföringen själv, men har fått excellent hjälp med årsredovisning och vid konsultationer!

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget