Wasa Ekonomi AB Järfälla
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Wasa Ekonomi AB Järfälla
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Många företagare upplever idag att pappersarbetet tar alldeles för mycket tid, Kanske tillhör du en av dem?

Det är inte helt ovanligt att entreprenörer funderar på att anställa en ekonom för att sköta den löpande ekonomin. Att anställa en ekonom är lockande många gånger men samtidigt kan en anställning medföra merkostnader.

Att anlita Wasa Ekonomi är ett alternativ! Wasa Ekonomi har sedan första dagen inriktat sig på mindre och medelstora företag.

Genom våra erfarenheter och kunskap kan vi idag erbjuda alla våra kunder bästa lämpliga tjänster. Vi erbjuder individuell och personlig service och anpassar vår service efter våra kunders behov.

Hos oss får du en egen kontaktperson. Vi förenklar dina rutiner så att Du får mer tid över, och därmed slipper behöva anställa någon.

Du anlitar oss för den tid och resurs du behöver. Genom oss får du hjälp med allt ifrån löpande bokföring till avancerad ekonomisk rådgivning. Om du lämnar över din löpande bokföring till oss behöver du bara sätta alla dina papper i en pärm.

Hur utformningen av återrapporteringen skall se ut är något som vi skräddarsyr till varje kund. Vi är flexibla, vi är alltid tillgängliga för våra kunder, vi bistår med kunskap i såväl de små som stora frågorna som berör dig och ditt företag.

Om du känner att du skulle vilja ha ut oss till ditt företag under en intensiv period så är detta något vi kan bistå med. Vi jobbar efter dina önskemål.
Svenska

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget