WIBAI AB Nyköping
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
WIBAI AB Nyköping
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Information

Jag som driver WIBAI Redovisning heter Daniel Wikman och har praktisk erfarenhet av bokföring och lönehantering sedan 2005. Under åren har jag kontinuerligt ställts inför nya utmaningar som bidragit till en bred kompetens.

Vi strävar efter att ge dig ett personligt bemötande där du kan lita på att vi utför uppdraget korrekt och till det pris som överenskommits. Varje företagare för mig är unik och därför är den personliga relationen extremt viktig. Hur kan vi samarbeta på bästa sätt så att du i lugn och ro kan fokusera på ditt företag och jag sköter räkenskaperna. Vi ska hitta effektiva lösningar på just de problem som du ställs inför. Noggrannhet, effektivitet, transparens och god kommunikation är ledord vi jobbar efter. Vi hjälper våra klienter att växa som företagare.

Mitt företag är beläget i Nyköping. Var du har ditt företag spelar inte så stor roll då jag gärna arbetar på ett digitalt sätt. Nu för tiden kan fakturor oftast skickas/mottagas som pdf eller e-faktura. De underlagen som ändå kommer som papper scannar/tar bild på och skickar du in direkt till redovisningssystemet. Om du föredrar att jobba på ett mer klassiskt vis med pappersunderlag kan du posta de till mig alternativt om du finns inom rimliga avstånd så kan jag komma till dig och utföra arbetet.

Jag arbetar främst i det populära ekonomisystemet Fortnox. Har du ett annat ekonomisystem sedan tidigare så hjälper jag dig att importera till Fortnox.

Jag blir gärna din samarbetspartner inom ekonomi och redovisning. Om det är viktigt för dig att jag jobbar i något annat system så går även det att ordna.
Svenska , English
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Noggrannhet, effektivitet, transparens och god kommunikation är ledord vi jobbar efter. Vi hjälper våra klienter att växa som företagare.

Varför väljer kunder din byrå?

Mina kunder väljer min byrå eftersom de känner sig trygga med att lämna över sin redovisning i mina händer. De vet att jag vårdar affärsrelationen och utför uppdraget på ett korrekt sätt och till det pris som överenskommits. Allt för att du som företagare ska kunna fokusera på ditt företag och jag sköter räkenskaperna.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Känslan att det finns någon att använda som bollplank i företagandet. Någon som lyssnar, någon som kan ge svaren, någon som förstår.

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring
Medlem i SRF

Tjänster

Bokföring
Fakturering
Bokslut och Årsredovsining
Lekmannarevision
Deklaration Privat
Deklaration Företag
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Preconia AB för 1 år sedan
Daniel sköter vår löpande redovisning, bokslut m.m & löner på ett tryggt och förtroendeingivande sätt till ett konkurrenskraftigt pris.

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget