4.50 / 3 Omdömen

WIBAI AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från WIBAI AB.

Jag som driver WIBAI Redovisning heter Daniel Wikman och har praktisk erfarenhet av bokföring och lönehantering sedan 2005. Under åren har jag kontinuerligt ställts inför nya utmaningar som bidragit till en bred kompetens.

Vi strävar efter att ge dig ett personligt bemötande där du kan lita på att vi utför uppdraget korrekt och till det pris som överenskommits. Varje företagare för mig är unik och därför är den personliga relationen extremt viktig. Hur kan vi samarbeta på bästa sätt så att du i lugn och ro kan fokusera på ditt företag och jag sköter räkenskaperna. Vi ska hitta effektiva lösningar på just de problem som du ställs inför. Noggrannhet, effektivitet, transparens och god kommunikation är ledord vi jobbar efter. Vi hjälper våra klienter att växa som företagare.

Mitt företag är beläget i Nyköping. Var du har ditt företag spelar inte så stor roll då jag gärna arbetar på ett digitalt sätt. Nu för tiden kan fakturor oftast skickas/mottagas som pdf eller e-faktura. De underlagen som ändå kommer som papper scannar/tar bild på och skickar du in direkt till redovisningssystemet. Om du föredrar att jobba på ett mer klassiskt vis med pappersunderlag kan du posta de till mig alternativt om du finns inom rimliga avstånd så kan jag komma till dig och utföra arbetet.

Jag arbetar främst i det populära ekonomisystemet Fortnox. Har du ett annat ekonomisystem sedan tidigare så hjälper jag dig att importera till Fortnox.

Jag blir gärna din samarbetspartner inom ekonomi och redovisning. Om det är viktigt för dig att jag jobbar i något annat system så går även det att ordna.WIBAI AB

NARCISSVÄGEN 4 B
611 66 Nyköping
 • Redovisningskonsult
 • Ansvarsförsäkring
 • Medlem i SRF

 • Bokföring
 • Fakturering
 • Bokslut och Årsredovsining
 • Lekmannarevision
 • Deklaration Privat
 • Deklaration Företag
 • Rådgivning
 • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Tryggt

Daniel sköter vår löpande redovisning, bokslut m.m & löner på ett tryggt och förtroendeingivande sätt till ett konkurrenskraftigt pris.

- Preconia AB
Omdöme skapat 01/10/2021

Förtroende

Daniel tar hand om Wappias bokföring, lönehantering och budgetar sen ungefär ett år tillbaka. Jag har uppskattat hans kunskap och integritet, det gör att jag kan fokusera mer på mitt företag.

- Wappia AB
Omdöme skapat 01/10/2021

Pålitlig och korrekt

När man ger Daniel ett uppdrag så blir det rätt gjort. Om det finns något som han inte förstår eller har möjlighet att göra så kan man vara säker på att han kommer kommunicera det. Sen tycker jag det var trevligt att kostnaden är helt rimlig.

- Mikael
Omdöme skapat 30/09/2021