Wigerup Consulting AB Bunkeflostrand
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Wigerup Consulting AB Bunkeflostrand
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi som driver Wigerup Consulting vill vara något annat än en traditionell redovisningsbyrå. Vi har själva drivit företag inom retail, varit delaktiga i transportföretag och har bla annat jobbat som ekonomichef, controllers och ekonomer i ägarledda företag. Vi har till och med upplevt en konkurs i ett av våra egna bolag och vi har varit delaktiga i att sälja ett annat till riskkapital. Vi förstår företagande. Vi är entreprenörer. Det skiljer oss från många andra och ger dig ett mervärde.

All vår samlade erfarenhet och kompetenser från ”din sida av bordet” erbjuder vi dig tillsammans med det grundläggande för vårt samarbete - vår kompetens inom redovisning.

Du kan ditt bolag. Oavsett om du mest vill försörja dig och vara din egen chef eller om du har en grym idé och är beredd på en tillväxtresa, kan vi hjälpa dig att förstå bolaget ännu bättre.

Vi är ett litet tight gäng och vi specialiserar oss på mindre bolag. Du får naturligtvis gärna vara ett nystartat bolag. I dessa bolag tror vi att vi kan göra stor nytta med att nå en kostnadseffektiv redovisning men vi kan också erbjuda rådgivning och affärsutveckling som om du hade haft en controller eller ekonomichef i huset. Valet är ditt - vi ser fram emot att vara med på din resa.
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

”Om plan A inte fungerar, har jag plan B, plan C, och till och med plan D.”
- Serena Williams, 23 Grand Slam i tennis och rankad etta i 319 veckor.

”Möjligheter är ofta förklädda till hårt arbete så de flesta människor upptäcker dem inte.”
- Ann Landers, skribent, Chicago

Varför väljer kunder din byrå?

Hos oss jobbar tidigare entreprenörer och egna företagare som alla har ben kvar i det privata näringslivet. Vi är en liten byrå där du får en personlig konsult och kontakt som kan anpassa sig i hög grad efter dig. Vi kommer från servicebranscher och vet att det inte alltid passar en butiksinnehavare att ringa mitt på dagen när butiken är öppen. Därför har vi kundtider och inte kontorstider. Vi kommer överens om att prata när det passar dig.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Ja vad är en fantastisk kundupplevelse...? De korrekta svaren vad gäller redovisning brukar vara att materialet ska vara rätt, i tid, helst billigt och i alla fall begripligt. Vi vill förstås vara allt ”det där”. Skillnaden mellan oss och andra är att vi tror att din upplevelse blir fantastisk när du äger kunskapen om dina siffror. Vårt mål är att oavsett om siffrorna är ”bra” eller ”dåliga” ska vi se till att du både förstår dem och inspireras.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vi vill gärna vara din rådgivningspartner. Vi arbetar enligt REX och givetvis får du inom ramen för redovisningsuppdraget rapporter och stöd.

När du är lite längre, kan du också få en ekonomichef på distans och vi kan hjälpa dig att både utveckla din redovisning och rapportering, utveckla din affär och digitalisera din verksamhet. Kanske blir det sedan läge att anställa en egen ekonom och strukturera upp en ekonomiavdelning? Vi hjälper dig!

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Lekmannarevision
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget