Winassist Redovisning AB
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Winassist Redovisning AB
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi är din digitala ekonomiavdelning med en personlig touch. Vi är specialiserade inom redovisning för fordonsbranschen men genom våra gedigna kunskaper hjälper vi många fler branscher än så. Vi värderar snabb återkoppling och leverans till våra kunder och brinner för att förenkla för dig som företagare.

Winassist redovisning bildades 2016 med en vision att hjälpa fordonsbranschen med deras bokföring. Vi kan hjälpa er att effektivisera er verksamhet med smarta och digitala lösningar som förenklar ert arbete, vart ni än befinner er i landet. Vårt team av konsulter är specialiserade på bokföring för verkstäder, bilhandlare och marinor men vi tar oss gärna an uppdrag i andra branscher. För ovan nämnda specialområden arbetar vi främst i Winassist System som vi också delar lokaler med.

Vi tar oss an stora som små uppdrag, till exempel heluppdrag som innefattar allt från löpande bokföring, årsredovisning, lön och deklarationer. Exempel på deluppdrag är löner, kontering av leverantörsfakturor eller det som just du behöver hjälp med. Vi erbjuder även företagsrådgivning.
Svenska
Auktoriserad redovisningskonsult / Auktoriserad lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Vi levererar med enkelhet, kvalitet och glädje.

Varför väljer kunder din byrå?

Kunder väljer vår byrå för att vi ger en personlig service och sätter kunden och dess behov i fokus. Detta gör vi genom smarta digitala lösningar som förenklar arbetet, vart kunden än befinner sig i landet. Vi finns som ett stöd till våra kunders verksamheter.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

För oss är en fantastisk kundupplevelse att kunden får känna sig hörd och en personlig kontakt. Vi levererar enligt vårt motto, med enkelhet, kvalitet och glädje.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vi kan hjälpa företag utvecklas genom våra digitala lösningar vilket underlättar för alla. Smarta tjänster som att t.ex. fotografera kvitton rakt in i molnet gör att våra kunder får mer tid över till det som de är bäst på, driva sin verksamhet framåt. Våra kunder får tillgång till rapporter på sin verksamhet som de kan nå när som helst från vilken plattform de än väljer. Vi finns där för att hjälpa tolka siffrorna och komma med förslag.

Certifieringar

Auktoriserad Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring
Medlem i SRF

Tjänster

Bokföring
Deklaration Företag
Deklaration Privat
Rådgivning
Bokslut och Årsredovsining
Lönehantering
Fakturering

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget