Your CFO Göteborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Your CFO Göteborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Your CFO är en digital ekonomitjänstbyrå som erbjuder allt från löpande bokföring, lönehantering och årsbokslut till rapportering, controlling och ekonomisk rådgivning. Vi tror att vårt fokus på digitalisering och automatisering är en av de faktorer som gör att våra tjänster efterfrågas mer och mer, och i dagsläget jobbar vi med många intressanta uppdrag i alla möjliga olika branscher – ingen dag är den andra lik!

Vårt jobb är att ge dig den information du behöver om din ekonomi för att kunna ta bättre beslut. Oftast innebär det att vi också tar hand om din löpande bokföring för att effektivisera, digitalisera och städa upp flödet av leverantörsfakturor, fakturering, kvittohantering etc. så att vi vet att all siffror sitter på rätt plats. Your CFO hjälper dig helt enkelt att styra ditt bolag mot rätt kurs.

Vårt kontor hittar du i centrala Göteborg, men våra tjänster hittar du i molnet!
Svenska , English , Español

Om Företaget

Motto eller citat

Kunden har nästan alltid rätt - när det gäller bokföring uppskattar vi om hen litar på oss istället.

Varför väljer kunder din byrå?

Våra kunder uppskattar att vi verkligen vill att deras arbete ska bli enklare. För oss är det viktigt att digitalisera, effektivisera och använda de verktyg som finns för att minimera manuellt arbete i skötseln av företagets ekonomi. Att i perioder också kunna få mer avancerad hjälp med ekonomistyrning och rapportering utan att behöva anställa någon har visat sig vara väldigt uppskattat.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

När förbättringar och förändringar föreslås och genomförs kontinuerligt för att det faktiskt finns ett bättre sätt att göra saker på men ändå med fingertoppskänsla. När kunden blir glatt överraskad över hur väl allt fungerar. När en känsla av trygghet skapas genom att uppgifter är genomförda i tid och på ett överraskande bra sätt.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vi är passionerade över att genomföra förändringar som skapar bättre processer och beslutsunderlag för företag. Vi ordnar så att bokföring och ekonomi helt enkelt bara funkar så att beslut som tas kan vara baserade på något som går att lita på. Vi stöttar upp där bolaget behöver det och är flexibla med vad vi hjälper till med för att ge företaget så god chans att kunna växa och utvecklas i trygghet.

Certifieringar

Redovisningskonsult
Samarbetar med en godkänd revisor

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget