Om Ageras

Transparens

Vår vision är att skapa en transparent marknad för tjänster inom redovisning och revision. Vi strävar efter att göra det enkelt för dig att fatta rätt beslut, där både kvalitet och pris är invägda faktorer.

Nätverkande

Vi är Europas största plattform för professionella tjänster och vårt nätverk består av tusentals kvalitetssäkrade partners, redo att ge dig sina offerter när ditt behov uppstår.

Matchning

Använd onlineformuläret för att beskriva ditt uppdrag och ange dina preferenser för plats samt nivå av expertis och pris. Inom 48 timmar har vi matchat ihop dig med 3 stycken redovisningskonsulter eller revisorer.

Danmark

Sverige

Norge

Nederländerna

Tyskland

USA

200.000+

Användare

6.000+

Företag

80+

Anställda

6.700+

Omdömen

  Lediga tjänster

  Letar du efter ditt nästa steg i karriären? Vi söker just nu flera personer till olika positioner i vårt Köpenhamnskontor. Är du intresserad? Förbered dig på ett äventyr.

  Läs mer

  Teams & Avdelningar

  Är du osäker på vart just du passar in? Kanske passar du för en position inom Sales eller Client Success. Eller brinner du för IT och Product Development? Om inte, kanske du istället passar för vårt Marketing, HR eller Finance team?

  Läs mer

  Livet i Köpenhamn

  Vi på Ageras älskar Köpenhamn - och vi kommer att göra vårt allra bästa för att du också ska älska staden. Vi är ett team, och vi gillar att uppleva allt vad staden har ett erbjuda tillsammans.

  Läs mer