Vår prosess

Vi vill göra processen att hitta en ny revisor eller redovisningskonsult så praktisk som möjligt för dig, oavsett om du driver ett stort företag, är i uppstartsfasen eller är en privatperson. Allt du behöver göra är att fylla i vårt formulär och utforska vår breda databas av experter som passar dina behov. Vår tjänst är helt gratis och utan förpliktelser.

1

Fyll i formuläret

Du behöver bara skriva in ditt företagsnamn eller organisationsnummer, och vi kommer automatiskt att hämta information om din verksamhet. Du kan också välja att fylla i formuläret manuellt.

Starta här >

100% riskfritt

Vår tjänst är helt utan förpliktelser.

100% gratis

Det är gratis att använda vår tjänst.

2

Utforska databasen

Utforska vår stora partnerdatabas, anpassad för att möta dina krav och behov.

Starta här >

Erfarenhet sedan 2012

Vi vet vad som krävs för att hitta din perfekta matchning.

Betyg på 4,8

Vi lägger ner många resurser på att specialisera oss på att möta våra kunders behov.

3

Boka samtal

Boka samtal med experter, helt utan förpliktelser. Välj sedan den expert som bäst matchar dina behov.

Starta här >

Vi garanterar service av hög kvalitet.

Hitta din perfekta match bland våra 5 000+ experter.

Baserat på 5000+ kundrecensioner

Få fri tillgång till tusentals recensioner av våra revisorer och redovisningskonsulter.

Därför är Ageras tjänst unik

Vi sparar företagsägare från huvudvärken av att hitta rätt revisor eller redovisningskonsult. Därför har mer än 200 000 företagsägare använt Ageras tjänster.

Garanterad kvalitet

Kontrollerade yrkespersoner

Vi lägger stor vikt vid din trygghet. Därför genomgår varje partner på vår plattform en granskningsprocess för att säkerställa att de uppfyller våra höga standarder för professionalism och expertis.

Hitta rätt expert

Förpliktelselöst samtal

Genom att fylla i vårt formulär får du tillgång till vår partnerdatabas samt möjligheten till ett gratis och förpliktelselöst samtal med upp till tre partners. Detta ger dig en unik möjlighet att säkra den perfekta matchningen.

100% riskfritt

Skräddarsydd lösning

Dina ekonomiska behov är unika, och våra partners erbjuder skräddarsydda lösningar, oavsett om du driver ett stort företag, är i uppstartfasen eller är en privatperson.

Så ser dina offerter ut

Inom några timmar efter att du skickat in din förfrågan till oss får du upp till 3 offerter från experter vi tror passar dig. Offerterna är detaljerade och inkluderar allt du behöver för att ta ett beslut.

Här är en överblick

Andreas Sandström

Redovisningskonsult hos Marina Redovisning

Om Andreas

  • Auktoriserad
  • 7 års erfarenhet

Specialiteter

Digital bokföring

Internationella skattefrågor

Visma eAccounting

Din nya specialist? Kort summering

Din offert

Konsultation - Bokföring (x1)

2,250 SEK

Bokföring - 30+ Verifikationer/mån. (månadsvis)

5,000 SEK

Årsbokslut - Grafisk Designbyrå (årligen)

7,500 SEK

Deklaration - AB med 10 MSEK i Omsättning (årligen)

20,000 SEK

Totalt:
80,975 SEK

Partnervillkor: För att kunna fullfölja de ovan beskrivna tjänster kan vi behöva information från dig så som dokument, verifikationer och ev. ytterligare nödvändig information.

Detaljerad offert

Meddelanden

Hej Andreas! Jag hoppas att du kan svara på en snabb fråga. Jag ser i offerten du skickat att priset för bokföring är för 30+ verifikationer. Jag hoppas kunna expandera min verksamhet de kommande månaderna. Skulle du kunna ge mig ett pris för 100+ verifikationer? Har du några frågor eller behöver fler detaljer är det bara höra av sig. Ser fram emot ditt svar!
Mvh Annika
Skriv ditt meddelande här...
Skicka meddelande
Skriv till experten

Att hjälpa småföretagare är vår passion

Våra duktiga kundrådgivare har gedigen kunskap inom ekonomi & redovisning och hjälper dig hela vägen fram till det att du funnit den perfekta specialisten för din verksamhet.

Vårt fantastiska team

+

Lär känna vårt team

Hitta din revisor eller redovisningskonsult idag.

Kontakta oss, vår kundservice är redo att hjälpa dig

Få hjälp här

Hitta svar på de vanligaste frågorna här. Kontakta oss

Vad kostar Ageras tjänster?

Det är helt gratis och utan förpliktelser att använda vår tjänst.

Hur kan Ageras hjälpa mig med min bokföring?

Ageras består inte av revisorer och redovisningskonsulter, men vi är den bästa oberoende tjänsten för att hitta rätt revisorer och redovisningskonsulter för dina behov. Du behöver bara fylla i vårt formulär, vilket tar högst 2 minuter - sedan får du tillgång till en stor databas av experter där du kan boka ett icke-bindande samtal med upp till 3 experter - för att säkerställa rätt matchning.

Har Ageras revisorer eller redovisningskonsulter i närheten av mig?

Ageras har ett stort nätverk av revisorer och redovisningskonsulter spridda över hela landet. Vi lägger vikt vid att täcka varje geografiskt område, inklusive rådgivare som arbetar digitalt och inte kräver fysiska möten. Oavsett om du föredrar digital eller personlig rådgivning kan vi hitta rätt rådgivare för dina behov.

Vad gör jag efter att jag har bokat samtal med partners?

När du har slutfört bokningsprocessen har du tagit ett betydande steg mot att hitta den perfekta matchen för dina behov. Nu kan du luta dig tillbaka och koppla av. De valda partnerföretagen kommer snart att kontakta dig för att koordinera nästa steg.

Vad gör jag om jag inte hör från en eller flera av de partners jag har bokat?

I det sällsynta fallet att du inte hör från din valda partner inom den angivna tidsramen, oroa dig inte. Vi finns här för att se till att du har en problemfri upplevelse. Om du inte får någon kommunikation inom den förväntade tiden är du välkommen att kontakta oss, och vi kommer att se till att hitta en alternativ matchning.

Hur vet jag om min match levererar hög kvalitet?

Alla våra partners, oavsett om de är revisorer eller redovisningskonsulter, har screenats innan de lades till på vår plattform. Vårt team lägger ner mycket tid på att hitta nya kompetenta partners och att upprätthålla relationer med befintliga partners för att säkerställa hög kvalitet. Du kan också se kundrecensioner av revisorer och redovisningskonsulter på vår plattform, så att du kan fatta välgrundade beslut om vilken rådgivare som passar bäst för dina behov.

Vad gör jag om mina behov ändras efter att jag har bokat en samtalstid?

Vi förstår att behov kan förändras. Om dina behov förändras efter att du har bokat en eller flera partners, vänligen kontakta oss så snart som möjligt. Vi kommer att göra vårt bästa för att tillgodose dina förändrade behov eller hjälpa dig att hitta en partner som bättre kan möta dina uppdaterade krav. Om du inte längre har behov och din ärende ska avslutas, vänligen meddela Ageras support på telefon 08-40300102 mellan kl. 08.00-16.00.

Hur tjänar Ageras pengar?

Vi samarbetar med ett stort antal revisorer och redovisningskonsulter som betalar en avgift för att få tillgång till vår plattform. Våra partners använder Ageras för att utvidga sin kundkrets.

Vilka andra tjänster finns tillgängliga hos Ageras?

Ageras hjälper småföretag att skala upp runt om i världen. Du kan se hur här.

Har du fler frågor?

Hör av dig till oss så svarar vi på alla dina frågor

Starta chatt >

Chatta med oss online

[email protected]

Kontakta oss via e-post

08-403 001 02

Måndag-torsdag: 09.00-17:00 Fredag: 09.00-16.00 Lördag: Stängt Söndag: Stängt

Redo att sätta igång?