Åsvägens Redovisning AB Hässleholm
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Åsvägens Redovisning AB Hässleholm
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Åsvägens Redovisning ligger i Hässleholm men har ett stort upptagningsområde då byrån gärna, utöver traditionell pappersbaserad bokföring, även arbetar med digitala underlag. Den huvudsakliga målgruppen är små och mellanstora företag men självklart är alla kunder välkomna, såväl företag som föreningar och privatpersoner. Oavsett om du precis har startat verksamheten, om du sköter bokföringen själv men inte får ihop det eller om du redan har hjälp men funderar på att byta så hör gärna av dig så vi kan prata om vad som är bäst för just dig.

Jag som driver byrån heter Kristina Nilsson, jag är utbildad ingenjör och redovisningskonsult. En av mina viktigaste målsättningar med byrån, förutom att självklart driva en kompetent och serviceinriktad redovisningsbyrå, är att det ska vara en lite mer personlig och trivsam redovisningsbyrå. Du som kund ska känna dig prioriterad oavsett verksamhetens omfattning, du ska känna dig trygg i att lämna över ditt företags ekonomiska hantering och veta att bokföringen sker enligt god redovisningssed och uppfyller aktuella regler. Byrån ska vara en samarbetspartner snarare än en leverantör och det ska finnas ett självklart samarbete där båda parter arbetar aktivt för ditt bästa.

Välkommen att höra av dig!

Vänliga hälsningar
Kristina

0705-199499
info@asvagensredovisning.se
www.asvagensredovisning.se
svenska

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult
Medlem i SRF

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Lönehantering
Deklaration Privat
Rådgivning

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Shawnafi Dynesen för 2 år sedan
Kristina är vård räddning, fick rätta till och ställer så mycket i ordning, trevlig bemötande och förståelse för det situation vi befann oss i

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget