Account Ekonomipartner AB Örebro
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Account Ekonomipartner AB Örebro
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Vi utför tjänster såsom redovisning, bokföring, bokslut/årsredovisningar, deklarationer, rådgivning och revisionsnäratjänster samt outsourcing avseende ekonomifunktioner/avdelningar m.m. För att ge våra kunder en helhetslösning samarbetar vi även med experter inom juridik, IT och skatter. Vi ingår också i ett internationellt nätverk, INPACT, och kan förmedla kontakter och samarbeten i många länder. Vi finns i lättillgängliga lokaler på Aspholmen i Örebro med gott om avgiftsfria parkeringsplatser. Välkommen in för ett kostnadsfritt möte så kan vi ta fram den bästa lösning för just Ert företag! Det går självklart att ringa till oss på tel: 019-269620, fråga efter Susanne.
Svenska , English
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Vill du ha mer fritid och kanske sova gott om natten - Anlita oss, vi finns för dig!

Varför väljer kunder din byrå?

Våra befintliga kunder är våra största reklamspridare. De flesta av våra nya kunder har blivit rekommenderade av våra gamla kunder. En nöjd kund är bästa kvittot på att vi arbetar på ett bra sätt och att våra kunder har förtroende för oss. Vi arbetar nära våra kunder och vi finns tillgängliga på vårt kontor, telefon och/eller internet samt även e-post.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

När vi frågar våra kunder om vad det är de tycker är bra med oss svarar flertalet att de känner att de kan släppa "allt" som har med redovisning och ekonomi att göra och ägna sig åt annat. Det är en tillfredsställelse att se hur de ser lättade och glada ut när de har varit inne på kontoret för ett samtal/möte eller lämnat material. Vi upplever att våra kunder tycker om att få sitta en stund och prata om sitt företag....och annat ibland.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vi har fått följa många kunder från start och som sedan utvecklats till stora och lönsamma företag. Man kan säga att vi utvecklas ihop med att våra kunder. Med våra samlade erfarenheter och kompetenser ser vi helheten snabbt och kan utifrån det hjälpa till med att strukturera och effektivisera ekonomin i din verksamhet.
När vi tar hand om din ekonomi kan du istället ägna dig åt det du är bra på och som är kärnan i ditt företag.

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Auktoriserad Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Lekmannarevision
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Malin Norbäck för 7 år sedan
Superproffs. Jättenöjd!

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget