Accountia Revision AB Sundbyberg
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Accountia Revision AB Sundbyberg
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews

Information

Vi har omfattande erfarenhet och kunskap från de flesta branscher. Vi levererar alltid en tjänst av högsta kvalitet, samtidigt som vårt fokus alltid ligger på att tillhandahålla exceptionell service och en hög grad av närvaro till alla våra kunder.

Michael Jansson, grundare till Accountia Revision, har arbetat som revisor i mer än 10 år och har varit verksam både i Sverige och internationellt. Han är auktoriserad revisor och medlem i FAR och har erfarenhet av både börsnoterade koncerner och ägarledda bolag inom de flesta branscher.

Vi värdesätter era behov och beaktar alla aspekter av er verksamhet i allt vi gör. Vi, med stöd av ett stort nätverk av specialister, tillhandahåller ett komplett tjänsteutbud inom revision, skatt och finansiell rådgivning.
Svenska , English

Certifieringar

Auktoriserad Revisor

Tjänster

Revisionstjänster
Bokslut och Årsredovsining
Bokföring
Deklaration Företag
Rådgivning

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Niklas, VD (byggbranschen) för 9 månader sedan
Otroligt smidig revision! Utmärkt samarbete, professionella med hög kunskapsnivå och värdefulla inspel! Rekommenderas starkt => högsta betyg!

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget