Add & Subtract Redovisningspoolen AB Stockholm
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Add & Subtract Redovisningspoolen AB Stockholm
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Information

Allt är möjligt!

Add & Subtract AB är i första hand till för att hjälpa dig som arbetar med ett mindre eller medelstort, ägarlett familjeföretag som behöver god rådgivning i ekonomiska frågor för att ännu bättre kunna utveckla en sund och god affärsidé.

Under vårt tak finns idag auktoriserade revisorer, revisorsassistenter samt auktoriserade redovisningskonsulter. Det gör att vi kan erbjuda kvalificerade tjänster inom de flesta områden, allt från löpande redovisning, ekonomistyrning och analyser till avancerade skattetekniska frågor.

Välkommen att kontakta oss på Add & Subtract
Svenska , English
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Medlem i SRF
Medlem i FAR
Ansvarsförsäkring
Auktoriserad Redovisningskonsult
Redovisningskonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Anton för 4 år sedan
Jag behövde hjälp med försäljning och investering av mina fastigheter och tog hjälp av Add & Subtract. Deras professionalism och kundbemötande är utomstående. Trots enormt många frågor från min sida, så får de en att känna sig som den mest prioriterade kunden någonsing. Jag rekommenderar verkligen att anlita Add & Subtract.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget