Adexter AB Segeltorp
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Adexter AB Segeltorp
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews

Information

Adexter är en redovisningsbyrå som arbetar med små och medelstora företag inom många olika branscher. Vi erbjuder dig och ditt företag kvalificerade helhetslösningar men åtar oss även enstaka uppdrag såsom löpande redovisning, löner, rapporter, deklarationer och årsredovisning. Vi erbjuder ett stort antal tjänster som vi skräddarsyr för ditt företags behov och vi har kompetent och serviceinriktad personal som garanterar dig flexibilitet och kvalitet. Vi vill förenkla och förbättra hela ekonomiprocessen för våra kunder så ni får tid att fokusera på det ni är bra på, samtidigt som ni stärker kontrollen över företagets ekonomi. Vi arbetar framförallt i VISMA och Fortnox. Vår målsättning är att vara bäst på det vi gör och att överträffa våra klienters förväntningar!
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Landinvest för 7 år sedan
Vi har använt Adexter som vår ekonomikonsult. De sköter all vår löpande bokföring och hjälper till med ekonomisk konsultation. Vi är väldigt nöjda med deras arbete hittills och vi får alltid snabb återkoppling om vi har några funderingar!

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget