Adminkoll Hisings Backa
Ageras rating star
4.77 / 5 stars 10 reviews
Adminkoll Hisings Backa
Ageras rating star
4.77 / 5 stars 10 reviews

Information

Vi vet att framgångsrika företag karakteriseras utav välfungerande ekonomifunktion, vilket är kärnan i varje företag oavsett marknad eller bransch. Att ha kompetenta ekonomer som en stödfunktion jämte den operativa verksamheten är både A och O. För många mindre och medelstora företag är denna funktion ineffektiv att driva internt samtidigt som externa byråer kan vara extremt påkostat. Ett momemt 22, kort sagt. Det är därför som vi idag finns - vi vill tillgängliggöra Handelshögskolans färska kompetens inom ekonomi till små och medelstora företag.

Vi erbjuder hjälp med löpande bokföring, bokslut, årsredovisning, deklarationer, rådgivning och ekonomistyrning. Vi finns i Stigs center och jobbar löpande med flertalet företag i olika branscher sedan 2018.

Med rätt kompetens kan vi se till att din redovisning sköts på rätt sätt och hjälper dig att styra din verksamhet mot lönsamhet. Och med hjälp av digitala verktyg samarbetar vi med dig effektivt, så att du kan fokusera på din verksamhet. Befinner du dig i moment 22 eller eftersöker du kompetenta ekonomer som stödfunktion utan att det leder till spräckt budget? Då har du kommit helt rätt!

Mejla eller ring oss på:
[email protected]
070-010 86 13
Svenska , English , العربية , Türkçe
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Rådgivning
Lekmannarevision
Fakturering
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.77 / 5 stars 10 reviews
Susanne Jonasson för 3 år sedan
Ikhwan är den bästa semesterersättaren jag har haft under mina 9 år på företaget. Han är engagerad, snabb och mycket kompetent. Arbetet han utför är mycket professionellt gjort. Han är lätt att arbeta med och kommer med förslag på effektiviseringar för att förenkla arbetet som man inte själv har tänkt på i sitt inrutade mönster :) Jag hoppas på att kunna nyttja hans tjänster många år framöver och rekommenderar dem varmt. Susanne Jonasson Ekonomichef Hotel Riverton AB

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget