4.77 / 10 Omdömen

Adminkoll

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Adminkoll.

Vi vet att framgångsrika företag karakteriseras utav välfungerande ekonomifunktion, vilket är kärnan i varje företag oavsett marknad eller bransch. Att ha kompetenta ekonomer som en stödfunktion jämte den operativa verksamheten är både A och O. För många mindre och medelstora företag är denna funktion ineffektiv att driva internt samtidigt som externa byråer kan vara extremt påkostat. Ett momemt 22, kort sagt. Det är därför som vi idag finns - vi vill tillgängliggöra Handelshögskolans färska kompetens inom ekonomi till små och medelstora företag.

Vi erbjuder hjälp med löpande bokföring, bokslut, årsredovisning, deklarationer, rådgivning och ekonomistyrning. Vi finns i Stigs center och jobbar löpande med flertalet företag i olika branscher sedan 2018.

Med rätt kompetens kan vi se till att din redovisning sköts på rätt sätt och hjälper dig att styra din verksamhet mot lönsamhet. Och med hjälp av digitala verktyg samarbetar vi med dig effektivt, så att du kan fokusera på din verksamhet. Befinner du dig i moment 22 eller eftersöker du kompetenta ekonomer som stödfunktion utan att det leder till spräckt budget? Då har du kommit helt rätt!

Mejla eller ring oss på:
kontakt@adminkoll.se
070-010 86 13Adminkoll

Importgatan 10
422 46 Hisings Backa
  • Ansvarsförsäkring
  • Redovisningskonsult

  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Rådgivning
  • Lekmannarevision
  • Fakturering
  • Deklaration Privat
  • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Superproffsigt!

Ikhwan är den bästa semesterersättaren jag har haft under mina 9 år på företaget. Han är engagerad, snabb och mycket kompetent. Arbetet han utför är mycket professionellt gjort. Han är lätt att arbeta med och kommer med förslag på effektiviseringar för att förenkla arbetet som man inte själv har tänkt på i sitt inrutade mönster :)
Jag hoppas på att kunna nyttja hans tjänster många år framöver och rekommenderar dem varmt.

Susanne Jonasson
Ekonomichef
Hotel Riverton AB

- Susanne Jonasson
Omdöme skapat 04/08/2020

Service-minded och proaktiva!

Bästa beslutet att låta Adminkoll sköta bokföring och deklaration - nu kan jag ägna mig åt det som är min core business!

- Malena Kjellberg
Omdöme skapat 03/07/2020

Väldigt nöjd

AdminKoll var den första jag vände mig till så fort jag startade min verksamhet. Efter en gratis offert satte Ikhwan igång med arbetet. Jag behöver inte tänka på något, han sköter allt och det är jag mycket tacksam för. Förutom att han är expert inom området och att det är lätt att jobba med, är hans tjänster billiga jämfört med många andra.
Rekommenderar AdminKoll starkt! ⭐⭐⭐⭐⭐

- Al-Mofty Migrationsbyrå
Omdöme skapat 02/07/2020

Bra och proffsigt

Försökte först med redovisningen själv men det gick ju som det gick. Lämnade över en rejäl röra men allt reddes ut snabbt och nu kan jag inte tänka mig att gå tillbaka till att göra det själv för den lilla pengen jag hade sparat.

- Daniel Bader
Omdöme skapat 02/07/2020

Bäst.

Bästa AdminKoll, hjälpt mig med allt till mitt lilla byggföretag och väldigt profosinella. Aldrig några problem för de löser dom galant. Kommer aldrig byta, hoppas på många års samarbete.

Mvh KB Snickeri & Bygg

- Karim
Omdöme skapat 01/07/2020

Utmärkt

Gör ett utmärkt jobb! God kontakt och enkelt att nå.

- Maud Helin
Omdöme skapat 01/07/2020

Enkel och smidig kommunikation

Har funkat smidigt och vi har haft bra kommunikation! AdminKoll var de första som ringde mig när jag sökte en redovisningskonsult (medans de andra mailade). Visar att de är framåtlutade och på tårna!

- David
Omdöme skapat 01/07/2020

AdminKoll

Alltid bra bemött och med bra service.
Motsvarar våra förväntningar om god kvalitet, kompetens och service.
Kommer samarbeta många år med AdminKoll.

- Johan Nilsson
Omdöme skapat 01/07/2020

Sweden art reklambyrå

Professionalla och snabba, aldrig haft bättre ekonom som verkligen bryr sig om sitt jobb..
Svarar allllltid på telefon. Jag är tacksam att ni finns.

- Samer
Omdöme skapat 01/07/2020

Bra val!

Bäste val jag har gjort för mitt företag.
Smidigt och professionellt byrå.
Rekommenderas starkt!

- MJ Design Center
Omdöme skapat 01/07/2020