Adredina AB Aspås
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Adredina AB Aspås
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Adredina AB kombinerar det lilla företagets personliga service med stor erfarenhet från start-ups till multinationella företag. Vi har erfarenhet av arbete inom Skatteverket, bostadsrättsföreningar, enskilda firmor, små och stora aktiebolag, samt multinationella företag. Vi har särskild kompetens inom internationell moms och komplexa momsfrågor. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att växa.
Svenska , English

Om Företaget

Motto eller citat

Vi växer tillsammans med våra kunder.

Varför väljer kunder din byrå?

I mitt företag får man svar av mig direkt istället för någon nyexaminerad medarbetare med mindre erfarenhet.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Kunderna ska kunna känna sig trygga med att de får kvalificerad hjälp som utförs inom överenskommen tid, så att de ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Jag har erfarenhet av enskilda firmor och små och stora aktiebolag, men även som Chief Accountant, Financial Controller och Finance Manager i större bolag och Multinationella koncerner. Jag tycker om att hjälpa företagare att växa tillsammans med sina företag. Går det bra för mina kunder så går det bra även för mig.

Certifieringar

Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget