Albertsson Ekonomi AB
Ageras rating star
4.85 / 5 stars 17 reviews
Albertsson Ekonomi AB
Ageras rating star
4.85 / 5 stars 17 reviews

Information

Vi är en mindre redovisningsbyrå belägen på Fyrisborgsgatan 5 i Uppsala, vi finns här för att hjälpa små och medelstora företag med alla deras bokförings- och redovisningsbehov. Med vår erfarenhet och expertis kan du känna dig trygg att vi tar hand om din ekonomi på bästa sätt.

Vi är stolta över att vara en pålitlig partner för våra kunder och vi arbetar hårt för att uppnå dina affärs- och ekonomiska mål. Oavsett om du behöver hjälp med löpande bokföring, årsredovisningar, skatte- och momsdeklarationer, eller andra finansiella frågor, så har vi lösningarna.

Vilka är vi?
Byrån drivs av Oscar Albertsson, en utbildad och examinerad redovisningskonsult med lönekompetens. Bolaget Albertsson Ekonomi AB grundades 2018 och växer sakta men säkert. Vi är medlemmar i Srf-konsulterna och arbetar efter branchstandarden.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller om du vill ha mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig och ditt företag att växa och blomstra! Varmt välkommen!
Svenska , English
Utmärkt betyg

Om Företaget

Motto eller citat

Tillsammans skapar vi ett effektivt och optimerat arbetsflöde.

Varför väljer kunder din byrå?

Vi svarar i telefon och prioriterar kundens behov.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Att redovisningen rullar på utan strul, myndigheter och andra intressenter är glada och det i sin tur ger ett problemfritt företagande och resulterar i nöjda kunder. Effektivt och optimerat.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Tillsammans tittar vi på just ert behov, digitalisering och optimering av flöden men också analys av verksamheten vid behov, tex om resultatet inte är tillfredsställande. Vad kan vi göra? Vart tar pengarna vägen? Osv.

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.85 / 5 stars 17 reviews
Niclas Drevinger för 5 månader sedan
Våra behov löstes snabbt och smidigt (snabbare än man kunnat kräva) och dessutom till ett konkurrenskraftigt pris helt fritt från överraskningar.

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget