Albertsson Ekonomi AB
Ageras rating star
4.76 / 5 stars 18 reviews
Albertsson Ekonomi AB
Ageras rating star
4.76 / 5 stars 18 reviews

Information

Vi är en mindre redovisningsbyrå belägen på Fyrisborgsgatan 5 i Uppsala, vi finns här för att hjälpa små och medelstora företag med alla deras bokförings- och redovisningsbehov. Med vår erfarenhet och expertis kan du känna dig trygg att vi tar hand om din ekonomi på bästa sätt.

Vi är stolta över att vara en pålitlig partner för våra kunder och vi arbetar hårt för att uppnå dina affärs- och ekonomiska mål. Oavsett om du behöver hjälp med löpande bokföring, årsredovisningar, skatte- och momsdeklarationer, eller andra finansiella frågor, så har vi lösningarna.

Vilka är vi?
Byrån drivs av Oscar Albertsson, en utbildad och examinerad redovisningskonsult med lönekompetens. Bolaget Albertsson Ekonomi AB grundades 2018 och växer sakta men säkert. Vi är medlemmar i Srf-konsulterna och arbetar efter branchstandarden.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller om du vill ha mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig och ditt företag att växa och blomstra! Varmt välkommen!
Svenska , English
Utmärkt betyg

Om Företaget

Motto eller citat

Tillsammans skapar vi ett effektivt och optimerat arbetsflöde.

Varför väljer kunder din byrå?

Vi svarar i telefon och prioriterar kundens behov.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Att redovisningen rullar på utan strul, myndigheter och andra intressenter är glada och det i sin tur ger ett problemfritt företagande och resulterar i nöjda kunder. Effektivt och optimerat.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Tillsammans tittar vi på just ert behov, digitalisering och optimering av flöden men också analys av verksamheten vid behov, tex om resultatet inte är tillfredsställande. Vad kan vi göra? Vart tar pengarna vägen? Osv.

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.76 / 5 stars 18 reviews
Ellinor för 3 månader sedan
Jag kom till Oscar efter att ha ett redan färdigt bokslut från ett annat bolag, två sidor saknades. Trots det fick jag betala för 5 h arbete. Jag upplevde O som slarvig. Däremot var han oftast snabb på att svara på mina Mail/frågor. Men han undvek alltid att diskutera priser och arbetstimmar med mig, vilket kändes förminskande. Efter att ha ställt lite frågor även efter att bokslutet var klart (nu senast kring skatten från året innan som jag redan betalat för) så skickar han en ny faktura innan jag blivit informerad om vad det handlar om. När jag bestrider fakturan blir han arg och säger upp kontakten.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget