Autonomi AB Hisings Backa
Ageras rating star
4.83 / 5 stars 21 reviews
Autonomi AB Hisings Backa
Ageras rating star
4.83 / 5 stars 21 reviews

Information

Hos oss får du mer än bara bokföring! Vi tror att starka system och en stabil process skapar en trygghet för dig som kund, samt en lägre kostnad. vi då kan bidra med mer i er administration för att ni ska kunna lägga fokus på kärnverksamheten.
När ni jobbar med oss ska ni se på oss som er ekonomiavdelning som hela tiden finns där och stöttar.
Svenska , English
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Enkelhet och Transparens

Varför väljer kunder din byrå?

Vårt fokus ligger på småföretagare, och alla processer är anpassade därefter. Därmed kan vi erbjuda ett mycket bra pris på detta. Att kunder sedan är nöjda och vill fortsätta beror på att vi hela tiden strävar efter att hjälpa kunden på en mängd sätt för att öka lönsamheten.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Ser man till arbetet med redovisningen ska kunden knappt märka av det. Det ska inte behöva vara jobbigt att hantera kvitton och underlag eller att man behöver hålla koll på allt, det sköter vår process. När en kundupplevelse blir fantastik är när vi tar hand om hela det administrativa arbetet, och blir då en ekonomiavdelning i företag som egentligen inte har utrymme för det. Det är uppskattat och kan vara en stor trygghet för kunden.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Som diplomerad affärsutvecklare kan jag bidra med mycket i utvecklingen. När man är egenföretagare blir det lätt att man grottar ner sig i sin verksamhet och då kan man komma in med nya ögon som ser saker på ett annat sätt.

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Lönehantering
Rådgivning

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.83 / 5 stars 21 reviews
Jaak Roosa för 1 år sedan
Mitt nystartande av företaget som vilat ett tag var inte bara att köra igång. Insåg att det var för många och tidskrävande frågetecken att räta ut. Marcus Hjalmarsson har på ett lyhört, pedagogiskt, professionellt vis hjälpt mig. Enkel och snabb kommunikation. Känns som att vi börjar nå en bra arbetsplattform och det fortsätter jag gärna med.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget