Bäck Engström AB Herrljunga
Ageras rating star
4.76 / 5 stars 18 reviews
Bäck Engström AB Herrljunga
Ageras rating star
4.76 / 5 stars 18 reviews

Information

Välkommen till Bäck Engström AB. Jag heter Therese och är utbildad redovisningsekonom och ägare av Bäck Engström AB. Redovisning & ekonomi har jag jobbat med sedan 2005. Min resa startade som ekonomiassistent vidare till redovisningskonsult på revisions byrå till ansvarig ekonom på medelstort tillverkande företag. Hos mig får du hjälp med det du vill utifrån dina och ditt företags behov. Jag hjälper till med allt från din löpande bokföring, löner, fakturering, reskontra, avstämningar, moms & skattedeklarationer till bokslut, K10:or & deklarationer. Jag gillar att jobba flexibelt både dagtid, kvällar och helger och finns då även tillgänglig för support. Jag erbjuder både lokala och digitala tjänster där vi kan samarbete med hjälp av olika appar och digitala lösningar som passar dig. Är du en person som gillar papper funkar det även med snigelpost. Noggrannhet, kvalité, struktur & tillgänglighet är en stor del i mitt dagliga arbete för att underlätta företagandet för dig.

Svenska
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Dream*Create*Inspire

Varför väljer kunder din byrå?

Bra service, tillgänglighet och kunskap

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Ett bra möte, ett fint samarbete med en nöjd kund utifrån service & kvalité

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult
Medlem i SRF

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.76 / 5 stars 18 reviews
Carl Ericsson för 2 år sedan
Man känner ett förtroende för Therese, hon hjälpte mig med pappersarbete som en tidigare revisor strulat till det med. All hjälp jag fått har varit effektiv och tydlig. Jag är otroligt nöjd! Hon är väldigt hjälpsam när man har frågor och väldigt tydlig med att det hon inte kan, det tar hon reda på.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget