Bolagsfokus Ekonomi Idkerberget
Ageras rating star
4.75 / 5 stars 9 reviews
Bolagsfokus Ekonomi Idkerberget
Ageras rating star
4.75 / 5 stars 9 reviews

Information

Bolagsfokus Ekonomi arbetar med kunduppdrag inom ekonomi för både mindre och större företagskunder. Med lång erfarenhet och en bred palett av tjänster anpassas varje uppdrag till att ge bäst nytta i kundens situation.

För kunden kan det vara rådgivning vid bolagsstart, att verka som extern ekonomiavdelning för den dagliga hanteringen, redovisning, bokslut och skatter, men även som kvalificerat stöd kring styrning av ekonomi, resultatuppföljningar och framåtriktad rådgivning, analys och strategi.

Vi arbetar med moderna digitala verktyg och kunder idag över hela landet. Förutom företag har vi även erfarenhet av andra organisationer.

Gemensamt är den enskilda kundens verksamhet och ekonomi i fokus. Besök gärna vår webbplats www.bolagsfokus.se. Välkommen!
Svenska
Utmärkt betyg

Om Företaget

Motto eller citat

Ditt företag framåt

Varför väljer kunder din byrå?

Kunden får en personlig kontakt som lyssnar på vad företaget behöver och använder sin erfarenhet för att komma med förslag och råd. Kunden ska alltid vara trygg i utförandet men även känna att han eller hon får verklig nytta av tjänsterna för företaget.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

För mig är en fantastisk kundupplevelse att tjänsterna tydligt stödjer kunden i arbetet att nå sina mål. Att man som konsult kompletterar kunden i arbetet med företaget.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Jag kan göra skillnad genom att kunden alltid är uppdaterad om företagets ekonomi. Jag tar fram underlag till beslut i vardagen och därefter agerar jag bollplank i ekonomiska frågor kring utveckling i företaget.

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Fakturering
Bokslut och Årsredovsining
Lekmannarevision
Deklaration Privat
Deklaration Företag
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.75 / 5 stars 9 reviews
Ali för 3 år sedan
Jag har haft väldigt dåliga erfarenheter av 2 revisorer tidigare som lovat mycket men i slutändan blev det ändå fel. Anders är noggrann även om du har ett litet företag, frågar mig när det behövs och är verkligen tillgänglig när jag behöver honom. Jag tvekade om jag skulle skriva en recession p.g.a. att jag är rädd att han blir alltför populär bland nya kunder och därmed glömma mig men sanningen är att Anders är bra på det han gör!

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget