Bolagssupporten AB Stockholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Bolagssupporten AB Stockholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Bolagssupporten erbjuder våra kunder skräddarsydda interimslösningar inom hela ekonomifunktionen med vår egen anställda personal. Vi hjälper och skapar värde i form av kompetensförstärkning vid exempelvis större omorganisationer och förändringsprojekt eller vid plötsliga vakanser. Vi erbjuder kvalificerade roller inom exempelvis redovisning, controlling, chefer och specialister.
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Att ha roligt på jobbet är superviktigt, vi tror att nöjda och glada konsulter är nyckeln till en god leverans till våra kunder! detta är anledningen till att Bolagssupportens alla konsulter är heltidsanställda och har anställningstrygghet.

Varför väljer kunder din byrå?

Det som utmärker oss är vårt unika koncept "boutique-konsultbyrå", där vi värnar om allas trivsel och drömmar. Vi välkomnar varje individ till vår familjära atmosfär och lägger stor vikt på att alla ska känna sig omhändertagna då vi vet att goda prestationer utgår från en trygg och sund arbetsmiljö och balans i livet. På samma sätt som vi ger utrymme till våra anställdas drömmar och önskningar – tar våra medarbetare hand om om våra kunder och de uppdrag vi får förtroendet att hantera!

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Stora projekt behöver ordning och struktur, vilket vi upptäckte att vi saknade. Bolagssupporten räddade oss och projektet håller nu tidsplanen igen. Vi kommer utan tvekan vända fortsätta oss att anlita Bolassupporten i framtida projekt och byggen och jag kan varmt rekommendera Bolagssupporten då de är snabba, noggranna och inte räds för att rensa upp och ta i med hårdhandskarna, Det märks att dem tar väl hand om sina konsulter och har en nära kontakt till allihopa, vilket vi värdesätter då det håller jämna steg med vår policy för anställda.
Joa

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vi finns här när företag står inför stora förändringar och snabbt behöver stärka ett svagt ben eller om man helt enkelt bara vill ha den bästa hjälpen som finns att tillgå. Tack vare våra fantastiska medarbetare täpper vi till de glapp som kan uppstår i våra kunders verksamheter så som – När någon går på föräldraledighet eller när man behöver stärka upp med ytterligare kompetens vid organiska förändringar såsom te.x. inför en börsintroduktion, uppstart av ny controllerfunktion, sammanslagningar två företag vid förvärv m m.

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Rådgivning
Bokslut och Årsredovsining
Bokföring
Fakturering
Deklaration Företag

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget