Bookkeeping Stockholm AB Stockholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Bookkeeping Stockholm AB Stockholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi på Bookkeeping har bred arbetslivserfarenhet och utbildning inom redovisning. Vi håller oss ständigt uppdaterade genom att utbilda oss inom redovisningsbranschen för att kunna erbjuda så hög kvalité som möjligt i våra samarbeten. Vi erbjuder bokföring och konsultation till alla typer av bolag. Vårt största fokus är att du som kund ska kunna fokusera på din egen verksamhet och veta att redovisningen är i trygga händer med oss. Vi är en ung och nytänkande ekonomibyrå som arbetar så mycket digitalt som möjligt för att effektivisera våra samarbeten. 
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Varför väljer kunder din byrå?

Vi lägger stor vikt i att ha en öppen kommunikation med kunden för att hela tiden granska vilka behov som finns. Vi på Bookkeeping brinner för vårt yrke och ser alltid till att ha den senaste informationen och utbildningen. Vi är unga och nytänkande och erbjuder kunder konkurrenskraftiga priser för tjänster av hög kvalitet.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Att starta ett samarbete med en redovisningsbyrå ska ge en känsla av lugn och kontroll. Bokföring och redovisning är något som många företagare ser som stressigt eller tråkigt. Där vill vi genom vår passion och kompetens avlasta kunden så mycket som möjligt så att de till 100% kan fokusera på det som just dem är bra på.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Genom att vårt fokus ligger på att avlasta kunden från redovisningsrelaterade frågor får kunden fokusera på sin egen verksamhet till 100%. Samtidigt arbetar vi effektivt och noggrant för att kunna tillhandahålla rapporter i nära anslutning till månadens slut. På så vis får kunden hela tiden en överblick hur verksamheten går och en känsla av kontroll.

Certifieringar

Redovisningskonsult

Tjänster

Bokslut och Årsredovsining
Bokföring
Deklaration Företag
Rådgivning
Fakturering
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget