Brinkhedens Redovisning Väddö
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Brinkhedens Redovisning Väddö
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Jag som driver företaget heter Angelica Brinkheden och är Srf-auktoriserad redovisnings- och lönekonsult. Jag är utbildad civilekonom samt har en magisterexamen i internationellt företagande och en magisterexamen i ledarskap – leda, styra & organisera verksamheter. Innan jag tog steget till att starta eget har jag i många år arbetat som ekonomi & personalchef inom den industriella sektorn.
Svenska , English

Om Företaget

Motto eller citat

Rätt från början

Varför väljer kunder din byrå?

Många av mina kunder väljer mig för min flexibilitet och för mitt noggranna arbetssätt. Det är viktigt för mig att arbetet utförs i rätt tid och på ett korrekt sätt. Det sparar både din och min tid!

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Jag har en gedigen utbildning och erfarenhet vilket skapar en bredd inom många områden och branscher. Förutom rena redovisningsuppdrag kan jag även hjälpa till med företagsstrategier, HR-frågor, personalhandbok, rutiner och riktlinjer samt intern uppföljning och mål.

Certifieringar

Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Christer Olsson för 1 år sedan
Motsvarar precis vad vi sökte när vi skulle söka en ny redovisnings byrå

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget