Carlsson Ekonomi Djursholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Carlsson Ekonomi Djursholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Carlsson Ekonomi är en nystartat redovisningsbyrå som riktar sig mot mindre företag och föreningar med en omsättning upp till 10 miljoner. Jag som driver Carlsson Ekonomi heter Thomas Carlsson och har ca 28 års arbetslivserfarenhet. 25 år av dom i finansmarknaden där jag bl.a har jobbat med aktier och företags- och aktieanalys. De senaste tre åren har jag startat ett vårdbolag och varit övergripande ansvarig för verksamheten och med ett ansvar för ekonomin, inklusive bokföring, bokslut, årsredovisning och finansiering. Min mål är att ge en väldigt personlig service och att vara tillgänglig ör mina kunder!
Svenska , English , Español

Om Företaget

Varför väljer kunder din byrå?

Jag ger en personlig service och är tillgänglig vid behov. Min erfarenhet av att starta och driva ett mindre företag ger mig en fördel i att förstå kunderna och deras utmaningar och behov.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En snabb och noggrann service tillsammans med ett vänligt och proffessionellt bemötande.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Ur ett effektivitetsperspektiv kan jag hjälpa ett företag att digitalisera bokföringen så mycket som möjligt för att dels göra detta så billigt som möjligt för företaget, men också för att frigöra så mycket tid som möjligt för kunden till att fokusera på företagets affär.





Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Lönehantering
Rådgivning

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget