Cedo Finance AB
Ageras rating star
4.63 / 5 stars 5 reviews
Cedo Finance AB
Ageras rating star
4.63 / 5 stars 5 reviews

Information

Cedo Finance AB är ett bolag som främst riktar sig till små och medelstora bolag som har ambitionen att växa och bli mer lönsamma. Med bred kompetens och erfarenhet av varierande bolag och branscher kan vi ge ett mervärde utöver de redovisningsrelaterade tjänster som erbjuds. För att uppnå detta strävar vi alltid efter ett långsiktigt samarbete med våra kunder.

Vi fokuserar på att, med hjälp av redovisningen, kunna presentera skräddarsyda rapporter som underlättar och optimerar det operativa arbetet.

Då Cedo Finance AB främst arbetar utifrån synergier har vi skapat en modell där ersättning inte enbart sker i monetära medel utan även kan göras i utbyte mot andelar. Detta är förekommande bland bolag som söker extern finansiering och behöver någon som kan hjälpa med komplexa finansiella modeller samt bidra till ledningens kompetens.
Svenska , English
Utmärkt betyg

Om Företaget

Motto eller citat

Sträva alltid efter att hitta synergier.

Varför väljer kunder din byrå?

Cedo Finance är mer än en leverantör. Ett samarbete med Cedo Finance ska ses som utökning av sin ledningskompetens. Genom ett LEAN förhållningssätt strävar vi efter att arbeta proaktivt snarare än reaktivt. Det innebär att snabbt kunna skapa rapporter från redovisningen samt använda datan till att projicera framtiden.

Ett samarbete med Cedo Finance ska ses som ett tillägg av Business Controller/finansiell analytiker/CFO, utöver redovisningen.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En fantastisk upplevelse är när kunden känner att den kan förlita sig på att ekonomin är i trygga händer och istället kan fokusera på att allokera sin tid rätt. Att man kan ses som ett bollplank i det operativa genom rådgivning och presentation av finansiella utfall vid strategiska beslut.

Sammanfattningsvis kan ovan förklaras att en fantastisk upplevelse är när kunden känner att samarbetet har möjliggjort för bolaget att nå sin fulla potential.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Genom att skapa en förståelse av kundens mål och ambitioner samt kopplingen till verksamheten och de finansiella rapporter som skapas av redovisningen, ges förutsättningarna att bidra till utveckling och tillväxt.

Allt börjar med att äga redovisningen i syfte att skapa relevant data. Datan används i sin tur som beslutsunderlag genom framtagning av nyckeltal, finansiella modeller, prognoser och andra nödvända strategiunderlag.

Certifieringar

Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Rådgivning
Lekmannarevision
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.63 / 5 stars 5 reviews
Kaisoum Management AB för 1 år sedan
Utmärkt service med snabb återkoppling och tydlig information om framtidsbeslut med alternativa tillvägagångssätt. Gav redan från början ett kompetent intryck vilket gjorde att man snabbt fick ett stort förtroende för deras tjänst.. Avlastat mitt företag i olika former, gällande ekonomi, bokslut, redovisningar och skatter.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget