Claudias Redovisningsbyrå Trångsund
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Claudias Redovisningsbyrå Trångsund
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Företaget inriktar sig främst på att tillhandahålla ekonomiska tjänster, såsom löpande bokföring, redovisning, löner, momsredovisning, bokslut/årsbokslut, deklaration och rådgivning.
Alla företagare och alla föreningar är välkomna.

Vi har en betydande kompetens inom Vismas programvaror, inkluderat molnbaserade system. Därtill har jag arbetat med Björn Lundén.

Hos oss ses varje projekt som en unik möjlighet, och vi ägnar den tid och kompetens det behövs för varje uppdrag som åtas. Du försvinner aldrig som en i mängden. Du får en personlig kontakt och kan känna dig trygg med att ditt projekt ges den tid och kompetens som krävs.
Det går bra att sköta ekonomiarbetet såväl digitalt såsom via pappersunderlag. Konferenser kan ske dels via telefon, dels via personligt möte.

Vid intresse kan du gärna höra av dig så hittar vi en tid och plats som passar bra för båda parter för ett personligt möte där vi kan diskutera förutsättningarna för ett eventuellt samarbete.
Svenska

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget