Concipio AB
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Concipio AB
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Concipio Redovisning är en personlig byrå som älskar det egna företagandet. Vår ambition är inte att vara störst utan att vara en trygg partner för dig och ditt företag. Hos oss är alla kunder viktiga. Våra ledord är hjärta, lyhördhet och kommunikation då dessa är viktiga ingredienser för ett gott samarbete.

Vår främsta inriktning av tjänster är till dig som äger och driver ett mindre aktiebolag. Vi kan efter dina önskemål och behov ta ansvar över vissa bitar av det ekonomiska arbetet eller ta hand om helheten så du kan fokusera på att förverkliga dina företagsdrömmar.

Allt arbete kan ske på distans då det idag finns många smarta lösningar och digitala tjänster.
Svenska , English
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Varför väljer kunder din byrå?

För att Concipio är en redovisningsbyrå som tar ansvar, bryr sig om sina kunder och gör sitt yttersta för att utföra ett bra jobb.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

När kommunikationen är på topp och du som kund får det stöd du vill ha och behöver.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Genom att ta över de delar av ekonomi och administrationshanteringen som företagaren önskar och ge råd vid frågor och funderingar.

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Lönehantering
Rådgivning

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget