Countive Redovisningsbyrå AB
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Countive Redovisningsbyrå AB
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Countive är en digital redovisningsbyrå som jobbar med företagare i hela Sverige, vilket innebär att du som företagare kan jobba på resande fot runt om i hela världen och ändå få hjälp med redovisningen. Vi är en byrå som lägger vårt absolut största fokus på att upprätthålla en personlig kontakt med våra klienter och man kan undra hur det är möjligt? Jo, istället för att lämna in sin pärm en gång i månaden finns vi alltid tillgängliga och håller kontakt med våra klienter på sociala medier samt via sms, mail och videomöten. Våra klienter känner sig inte som en i mängden utan vi håller en kontinuerlig kontakt och pushar alla klienter oavsett storlek, vilket våra kunder uppmärksammat. Vi älskar digital utveckling och moderna företagare!
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

"Alla gör ett bättre jobb med personliga partners"

Varför väljer kunder din byrå?

Vi får ständigt feedback från våra klienter om att vi är snabba på att svara då de kontaktar oss via olika kanaler såsom instagram, sms eller telefon. Våra klienter känner sig uppskattade och inte som en i mängden då vi är duktiga på att hålla en personlig kontakt med dem. Många av våra klienter har valt att byta från en större redovisningsbyrå till oss av den enkla anledningen att de tidigare inte fått svar inom den tidsram de önskat.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En bra kundupplevelse är att få snabba svar samt där man känner att man har ett bollplank att bolla roliga idéer med. Det är också viktigt att våra klinter känner att de kan prata med oss om andra företagsfrågor och inte bara siffror. Det leder till att man får man en personligare relation och det är ytterst viktigt att våra klienter känner att de får en sådan kundupplevde när de pratar och rådfrågar oss.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vi kan hjälpa våra klienter med siffrorna såklart men vi hjälper även våra klinter med generella företagsfrågor såsom att utvecklas i användningen i sociala medier. Många uppskattar att inte bara få en siffra som svar på deras fråga utan vi lägger fokus på att faktiskt berätta för kunden hur de påverkar deras företag i olika situationer där de får lärdom om hur allting fungerar och där de får förståelse för det vi hjälper dem med.

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget