D G Erlandssons AB Ängelholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
D G Erlandssons AB Ängelholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Att starta ett företag kan de flesta, däremot att driva en framgångsrik verksamhet är en helt annan sak. Om en verksamhet ska lyckas ställs det höga krav på företagsledaren eller företagsledarna. En företagsledare förväntas därför vara uppmärksamma på hur marknaden rör sig, vilka andra aktörer det finns samt hur de ska förhålla sig emot dessa. Det förväntas även från en företagsledare att de vet vilka krav och regler som gäller i den bransch de verkar. Dessa åligganden är bara ett utdrag av den uppsjö av ansvar, krav och förväntningar som ställs på företagsledares operativa roll.

utöver den operativa delen har företagsledare en administrativ del, vilket kan resultera i att prioriteringen blir svår på grund av de många operativa åtagande som de måste medverka i. Detta gör att fakturering kan bli uppskjuten, högen av leverantörsfakturor blir större och större, vilket leder till oreda och stress. Stress som med väldigt simpla men hade kunnat undvikas.

Det är här vi på D G Erlandssons AB i Ängelholm kan stå till tjänst. Genom att upprätta individuellt anpassade rutiner för verksamhetens behov av redovisning, lönehantering, momsrapportering, handledning och rådgivning vill vi hjälpa er på ett sådant sätt att ni kan fokusera på rätt uppgifter. Vi vill hjälpa ert att få en mer sammanvävd och överskådlig blick över verksamhetens operativa och administrativa delar genom att kontinuerligt tillhandahålla rapporter angående verksamhetens situation. Därför läggs stor vikt vid personlig kontakt och skräddarsydda lösningar, för att på så sätt bygga långsiktiga relationer till våra kunder.
svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget