Deloitte Göteborg Göteborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Deloitte Göteborg Göteborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Deiloitte

Deloitte erbjuder revision, redovisning och skatterådgivning i Göteborg med omnejd. Med det stora internationella nätverkets styrka och den lokala anknytningens relevans och förståelse erbjuder vi även tjänster inom företagsutveckling, business consulting, riskhantering och rådgivning vid köp eller försäljning av företag.

På Göteborgskontoret är vi totalt 100 medarbetare inom våra olika affärsområden. Att lösa problem kräver ofta kompetenser från mer än ett av våra affärsområden och därför erbjuder vi en kombination av våra tjänster. Deloitte är partner till flera lokala organisationer såsom Handelshögskolan Göteborg, Styrelseakademin Väst, Frölunda Indians med flera. Deloitte anser att lokalt engagemang är nyckeln till en hållbar utveckling i regionen. För mer information om Deloitte i Göteborg kontakta oss!

Kontaktperson:

Jonas Söderberg

Tel:0752464355

Mejl: [email protected]

Hemsida: http://www2.deloitte.com/se/sv/footerlinks/vara-kontor/storstadskontor/deloitte-goteborg.html
Revisor

Certifieringar

Medlem i FAR
Medlem i SRF
Auktoriserad Revisor
Godkänd Revisor
Ansvarsförsäkring
Auktoriserad Redovisningskonsult
Auktoriserad Lönekonsult
Redovisningskonsult

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget