Derivat ekonomi AB Tumba
Ageras rating star
4.63 / 5 stars 5 reviews
Derivat ekonomi AB Tumba
Ageras rating star
4.63 / 5 stars 5 reviews

Information

Auktoriserade redovisningskonsulter i Stockholm. Derivat ekonomi erbjuder ett brett utbud av auktoriserade ekonomitjänster som kan skapa stora värden, underlätta ditt företags utveckling och säkerställa att du fattar rätt ekonomiska beslut för din verksamhet – alltid med den personliga relationen i centrum.

Våra auktoriserade råd och lösningar är alltid anpassade efter din verksamhet och dina behov, oavsett företagets storlek. Arbetsglädje och personliga relationer står alltid i centrum för vår verksamhet. På vår hemmamarknad är vi den personliga byrån som finns där du finns och lever i samma värld som du.

Att finnas tillgängliga och ge snabba och korrekta svar är en del av vårt löfte till dig som kund, och då vi vill skapa bekymmersfrihet i din vardag, lovar vi dig en 24-timmars kontaktgaranti.

Har du några frågor eller funderingar kommer vi gärna och träffar dig där du befinner dig.

Tel: +46 73 539 70 03
E-post: [email protected]
Hemsida: www.derivatekonomi.se
Utmärkt betyg
Auktoriserad redovisningskonsult / Auktoriserad lönekonsult

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Auktoriserad Redovisningskonsult
Medlem i SRF

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.63 / 5 stars 5 reviews
Stefan för 3 år sedan
Aldrig har jag varit så nöjd med en byrå som Derivat Ekonomi. Professionella och strukturerade i deras arbete samt oerhört nyttig rådgivning. Rekommenderar starkt!

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget