DHM Redovisning AB
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
DHM Redovisning AB
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Hos DHM Redovisning får du alltid en dedikerad redovisningskonsult som ger dig personlig service. Vår filosofi är att ge kunden bästa möjliga service kombinerat med en digital upplevelse. Detta innebär att du som kund får en modern redovisningsbyrå som samtidigt kan erbjuda den viktiga personliga kontakten. Oavsett hur just du ser på ditt företags redovisning så kan vi erbjuda ett upplägg som passar dig och ditt företagande.

Vi erbjuder ett enkelt samarbete och ser till att ni har full kontroll på er ekonomi. Vi hjälper till med alltifrån löpande bokföring, lönehantering, till inlämning av deklarationer till skatteverket samt årsbokslut. Vi är alltid tillgängliga för att svara på era frågor och funderingar.
Svenska , English

Om Företaget

Varför väljer kunder din byrå?

Kunder väljer oss för får expertis inom redovisning och kundservice. Vi förstår att våra kunder jobbar varje dag och därför är vi tillgängliga varje dag för att kunna ge bästa service.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Att man känner att ens redovisningskonsult alltid finns tillgänglig när man har frågor och funderingar. Företagande kan kännas ensamt ibland och därför är det viktigt att man har en pålitlig partner vid sin sida.

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Jens Draiby för 1 år sedan
Allt har fungerat smidigt

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget