Dialog Ekonomi i Örebro AB
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Dialog Ekonomi i Örebro AB
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Vi på Dialog ekonomi erbjuder tjänster inom redovisning, bokföring och ekonomi. Vi kan ta ett helhetsansvar, från första verifikat till årsredovisning och deklaration, eller bara göra de delar som Ni själva inte hinner med. Oavsett vilket vill vara en trygg samarbetspartner som kan skapa mervärde med en ekonomisk infallsvinkel på Er verksamhet. Vi bidrar gärna med rapporter och prognoser som kan ge en bra bild av var Ni är och kanske även indikerar en väg framåt.
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Varför väljer kunder din byrå?

Vi är ett litet bolag med stor personlig service. Vi vill alltid leverera kvalitet i tid. Finns frågor vi inte kan lösa själva har vi ett bra kontaktnät med goda kunskaper juridik, revision mm.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Anna Bernström, Moosed Wanted of Sweden för 2 år sedan
Med sin kunnighet och sitt proffsiga bemötande känns det bra att ha Marcus på Dialog Ekonomi som samarbetspartner. Vi får snabb återkoppling på de frågor vi har och känner oss trygga med att vår bokföring sköts på rätt sätt.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget