Doppio Ekonomi AB Bandhagen
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Doppio Ekonomi AB Bandhagen
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Doppio Ekonomi AB är en bokföringsbyrå. Vi hjälper dig med det stora och det lilla inom ekonomisk redovisning och bokföring. Vi har gedigen erfarenhet av allt från att dechiffrera åtta månader gamla kassakvitton till att sammanställa ekonomiska rapporter för Svenska Filminstitutet och Allmänna Arvsfonden.
Svenska , English

Om Företaget

Varför väljer kunder din byrå?

Mina kunder väljer mig för min spetskompetens inom filmekonomi, och/eller för att jag är väldigt pedagogisk när det uppstår frågor och funderingar kring deras företagsekonomi.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En fantastisk kundupplevelse är när man känner sig sedd och lyssnad på, och att det finns tålamod och utrymme för att ställa samma fråga flera gånger. Ekonomi är svårt, och då måste man få tid på sig att förstå.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Jag vill hjälpa mina kunder förstå ekonomin i sina verksamheter, så att de ska kunna fatta de bästa besluten för både det som händer på lång sikt och det som händer just här och nu. Detta, tillsammans med ett långsiktigt samarbete, kommer hjälpa företag utvecklas.

Certifieringar

Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget