EKAD Redovisning AB Järfälla
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
EKAD Redovisning AB Järfälla
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Vi sköter redovisningen till små och medelstora företag så att dessa kan ägna sig åt sin egen affärsverksamhet på heltid. Flertalet av företagets kunder är Aktiebolag, men även Enskilda Firmor, Handelsbolag, Kommanditbolag samt Föreningar finns representerade hos oss. Vi förser våra kunder med rapporter, som anpassas efter deras individuella behov. Detta gör att redovisningen blir en viktig del i våra kunders beslutsunderlag.

Vi fungerar som en extern ”ekonomiavdelning” med hög kompetens. Vi åtar oss även fakturering, löneredovisning och utbetalningsrutiner förutom den rena redovisningen inklusive årsredovisning och deklaration.

Vi arbetar i ekonomisystemet Briljant när det gäller redovisning, lön, bokslut & årsredovisningar.

Vi använder oss av BL Skatt när vi gör inkomstdeklarationer.

Briljants motto som vi även delar ”Rätt från början” gör att vi spar tid från kunden och även underlättar vårt eget arbete.

Besök gärna vår hemsida www.ekad.se eller ring direkt för ett personligt möte 08-760 67 00.
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Medlem i SRF
Auktoriserad Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Josef Lazo för 8 år sedan
Ekad AB kändes rätt direkt. Kunde möta mig och mitt sätt att jobba på utan frågor och förstod direkt mina behov. Flexibla och som titeln tillmötesgående. Enkel och okomplicerad kommunikation. Kan stark rekommendera EKAD AB.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget