Ekomin Redovisningsbyrå Malmö
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Ekomin Redovisningsbyrå Malmö
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Det är enkelt att starta företag, att driva verksamhet är däremot något helt annat. Som företagsledare förutsätts du veta vilka krav myndigheter och andra aktörer i företagets omgivning ställer. Du förväntas också ta ansvar för sådant som kanske ligger långt ifrån din yrkesutövning.

Att hitta balansen och skaffa sig överblick över verksamheten är en utmaning för varje företagsledare men viktigt för den som vill bygga ett stabilt företag. Att läsa och förstå ekonomiska rapporter, veta principerna för momsredovisning eller vad som gäller för arbetsgivare är exempel på vad som förväntas av en företagsledning.

Det är lätt att pappershögarna växer och det kan snabbt bli svårt att prioritera. Oavsett om den löpande bokföringen sköts internt eller av en redovisningsbyrå är det viktigt att hålla ordning på, förbereda och sortera bokföringsmaterialet, så att arbetet flyter smidigt. Genom att tidigt bygga upp enkla rutiner för den egna administrationen blir ledningsarbetet mindre betungande.

Ekomin Redovisningsbyrå i Malmö erbjuder redovisningstjänster, handledning och rådgivning till nyblivna eller redan etablerade småföretag, utvecklingsföretag och föreningar. Vi hjälper dig att överbrygga klyftan mellan din egen profession och den administration, som varje verksamhet behöver. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella behov, skräddarsyr våra tjänster och verkar för att bygga en långsiktig relation med varje kund.
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Varför väljer kunder din byrå?

Våra kunder kan förvänta sig noggrannhet, hög servicegrad och en prestigelös personlig kontakt.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Hos oss ska varje kund känna sig sedd och uppleva vårt engagemang i just deras verksamhet. Det ska vara lätt att få kontakt och snabbt få en individuell lösning av ett ärende.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Genom en helhetssyn på kundens verksamhet och med strategiska samtal vill vi bidra till företagens utveckling. Utöver den löpande redovisningen är vi, med lång erfarenhet av att bygga administrativa rutiner, ett stöd när verksamheten växer.

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Fakturering
Revisionstjänster
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Privat
Deklaration Företag
Rådgivning
Lönehantering
Lekmannarevision

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Rikard Johansson för 7 år sedan
Har bara gott att säga.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget