Ekonomi & Juridik i Kristinehamn AB
Ageras rating star
4.33 / 5 stars 3 reviews
Ekonomi & Juridik i Kristinehamn AB
Ageras rating star
4.33 / 5 stars 3 reviews

Information

Vi är den personliga redovisningsbyrån och hos oss är varje kund unik. Kvalité går före kvantitet. Vi arbetar såväl digitalt som traditionellt men målet är att arbeta digitalt vilket erbjuder många fler möjligheter. Även om vi arbetar digitalt så är kontakten med våra kunder mycket viktig.
Vi finns i Kristinehamn och vårt kontor ligger ute på Marieberg. Vi har även kontor i Täby. Vi är medlemmar i SRF (Sveriges redovisningskonsulters förbund), vilket innebär att vi arbetar på ett för våra kunder betryggande sätt. Vi värdesätter noggrannhet, att iaktta deadlines och en löpande dialog med våra kunder. Vi ökar ständigt vår kompetens genom olika kurser och utbildningar. Vi arbetar med AB, HB, KB och enskilda firmor. När våra kunder
behöver revisor samarbetar vi med flera revisionsbyråer.

Svenska
Auktoriserad redovisningskonsult / Auktoriserad lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Vi vill vara din personliga redovisningsbyrå och tillsammans med dig uppnå dina mål och drömmar.

Varför väljer kunder din byrå?

Vi vill vara din personliga redovisningsbyrå och vi lyssnar på dina önskemål och behov och gör ett upplägg som passar just ditt företag. Vi arbetar med fasta priser där allt ingår utifrån det avtal som vi skrivit. Varje kund är unik för oss.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Det är när jag som kund känner att jag blir sedd och respekterad, att just i detta ögonblick så får jag full uppmärksamhet. Jag får svar på mina frågor och känner att den produkt eller tjänst som jag köper är just det som jag efterfrågar. Jag känner att jag litar på den byrå som jag kommer att samarbeta med.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Med en korrekt redovisning som underlag kan vi hjälpa våra kunder att ta beslut om hur företaget kan utvecklas. Vi hjälper också till med att göra budget och räkna på lönsamhet för våra kunder.

Certifieringar

Medlem i SRF
Auktoriserad Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Lönehantering
Deklaration Privat

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.33 / 5 stars 3 reviews
Johan Sjöstrand för 1 år sedan
Kunniga, hjälpsamma, ödmjuka, lösnings orienterade, erfarna.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget