Ekonomi KlaraPapper AB Malmö
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Ekonomi KlaraPapper AB Malmö
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews

Information

KlaraPapper grundades år 1998 med en idé att hjälpa utländska företag i Sverige att förbättra sin ekonomiska rapportering. Över tid har erbjudandet breddats med fler tjänster till fler kundgrupper. Idag är exempelvis lönehantering ett lika viktigt affärsområde. KlaraPapper samarbetar med små och medelstora företag som behöver stöd inom ekonomistyrning och lönehantering.
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Vi gillar att göra bra företag bättre!

Varför väljer kunder din byrå?

KlaraPapper erbjuder löne- och ekonomi­­tjänster, men vårt erbjudande sträcker sig längre än så. Vi drivs av att utveckla långsiktiga samarbeten där vi på djupet förstår våra kunders prioriteringar, styrkor och förutsättningar och därigenom kan hjälpa till att bygga starka företag.

Vi jobbar inom två huvudområden: redovisning och ekonomistyrning samt lönehantering och personaladministration. Inom dessa områden erbjuder vi hjälp med att förenkla, driva och styra. Lösningarna är flexibla och skalbara, vilket gör att vi kan samarbeta under många,

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vi ser över vilka delar som går att digitalisera och effektivisera. Vi inför nya rutiner och digitala verktyg för att det ska bli enklare och mer tidseffektivt.

Vi hjälper till med att driva ekonomifunktionen löpande inom bokföring, fakturering, bokslut etc. Våra nyckelord är kvalitet, kunskap, och kundnära relationer.

Vi erbjuder kvalitativ rapportering och väl underbyggd rådgivning som ger bra underlag för att styra verksamheten mot lönsam och hållbar tillväxt.

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Lönehantering

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Hans Curman för 4 år sedan
Tålmodiga, detaljorienterade, kunniga om allt inom ekonomitjänster, momser, skatter etc

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget