Ekonomi & Konsultservice i Sverige Sollentuna
Ageras rating star
4 / 5 stars 1 reviews
Ekonomi & Konsultservice i Sverige Sollentuna
Ageras rating star
4 / 5 stars 1 reviews

Information

Ekonomi & Konsultsservice har från början alltid lagt stor vikt vid, att vara en stöttande ekonomibyrå på ett sätt som bäst beskrivs som en partnerrelation. Vår styrka ligger i lång erfarenhet, tydliga arbetssätt och där vi alltid kommer att prioritera en rak samt tydlig dialog.

Vi arbetar smart, kreativt och givetvis även digitalt vilket skapar ett nära samarbete och en stor förståelse för varandras verksamheter. Oavsett om ni föredrar löpande avstämningar per telefon, per video eller på plats, så anpassar vi oss så att ni känner att vi är blir en förlängning av er verksamhet. Därför erbjuder vi även stöttning kring personalfrågor (HR) och dylikt -något som varit extra efterfrågat i tider som dessa.

Så oavsett om ni är en enskild firma, ett fåmansbolag eller rent av ett mellanstort bolag så ser vi framemot att få visa att vi är rätt partner för er. Vi arbetar flexibelt och erbjuder även löpande timdebitering och fastprisuppdrag.


Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Kunskap är det enda bagage du bär som inte väger någonting!

Varför väljer kunder din byrå?

Vi jobbar väldigt personligt med våra kunder, vilket gör att de vet om att de kan höra av sig i ur och skur med sina funderingar och frågor. Engagemang, lyhördhet och att komma med med tips och förslag oavsett vad det gäller är något som verkligen uppskattas.

Vi fokuserar också på att fortlöpande utbilda och uppdatera oss, vilket gör att både vårt synsätt och våra lösningar alltid är anpassade till rådande marknad.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En fantastisk kundupplevelse är när jag som redovisningskonsult uppskattas för mitt arbete. Oavsett om det är via trevliga mail eller samtal. Det ökar motivationen vilket i sin tur påverkar arbetet och samarbetet positivt.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vår ambition är att ha en mycket hög servicenivå med snabb och effektiv service. Vi kommer även med förslag och åtgärder för att hjälpa företagen framåt i utvecklingen.

Certifieringar

Medlem i SRF
Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4 / 5 stars 1 reviews
Jallal Moradi för 2 år sedan
Jag blev väll bemötande. Jag fick lagom pris .

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget