Ekonomi Västermalm AB Stockholm
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Ekonomi Västermalm AB Stockholm
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Information

En modern redovisningsbyrå i Stockholm vars personal har lång erfarenhet av företagsekonomi i både små och medelstora svenska företag. Vi har flera års erfarenhet av att stötta nystartade små företag, både enskild firma och AB.

Vi hjälper våra kunder med bokföring, fakturering, löner, årsbokslut och årsredovisning, inkomstdeklaration, skatteberäkningar, rådgivning, verksamhetsutveckling, val av bolagsform och att starta bolag. Vi kan hjälpa till med interimslösningar, tillfälligt hyra ut konsult, eller då ni har behov av att outsourca del av er ekonomiavdelning. Vill ni ha hjälp med löner och fakturering så går det fint.

Vi ligger i framkant gällande utveckling inom området för redovisning. Du kan välja att sköta din kontakt med oss modernt och digitalt via app i mobilen. Men du kan självklart fortfarande lämna dina fakturor och kvitton i dropbox, per post eller personligen. Du bestämmer vad som passar dig bäst.

Vi är engagerade och sätter kundrelationen i fokus. Vi ser till att lära känna våra kunder och deras verksamheter. Ledord är kommunikation och hög tillgänglighet. Tveka aldrig att ringa då du har en fråga! Då du lämnar eller hämtar dina pärmar, eller kommer in för ett möte, finns det alltid tid för en pratstund och kaffe. Möten ingår i vår fastprismodell, vi räknar inte minuterna om det går att undvika, utan det får ta den tid det tar.
Svenska
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Medlem i SRF
Ansvarsförsäkring

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Carolina Markowicz för 6 år sedan
Väldigt bra kontakt och den enda som kom med konkreta priser och vad hon kunde hjälpa till med som va efter mina behov. Växsjö va under all kritik, talat med dem 2 ggr och fortfarande inte fått någon form av offert eller pris. Skokloster va oxå en super trevlig tjej med bra info men kände de vart komplicerat med allt då det inte var i Sthlm.

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget