4.50 / 3 Omdömen

Ekonomieffekt Sverige AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Ekonomieffekt Sverige AB.

Ekonomieffekt Sverige AB erbjuder dig som småföretagare ekonomitjänster där resultatet står i fokus. Vi vet att tiden är värdefull och inte alltid räcker till. Ofta sitter man om kvällarna bara för att hinna bli klar med allt pappersarbete. Vi hjälper därför småföretagare, att istället för pappersarbete, lägga tiden på mer intäktsdrivande arbete. Då skapas effektivitet och man optimerar sina resultat.

Vid ett framgångsrikt samarbete lägger vi stor vikt vid att du som företagare blir insatt i din ekonomi, oavsett vad du behöver hjälp med. Det för att du ska kunna fatta rätt beslut för din verksamhet. Alla som arbetar hos Ekonomieffekt är Civilekonomer, detta för att säkerställa kvalitet i de arbete vi tar oss an. Det är en trygghet för många av våra kunder.

Vi träffar alla våra kunder kontinuerligt för uppföljning, där vi tillsammans tittar på åtgärder och handlingsalternativ. Vi jobbar helt enkelt lite annorlunda!

### Varmt välkommen du också!Ekonomieffekt Sverige AB

SÖDERGATAN 7B
275 31 Sjöbo
  • Redovisningskonsult
  • Ansvarsförsäkring

  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Fakturering
  • Rådgivning
  • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Fantastiskt.

Jag är mycket nöjd företagare som valt ekonomieffekt. Bra bemötande,tydliga,och svar på alla mina frågor jag ställde och känner mig säker och en mycket tryggare miljö. Jag rekommenderar att fler ska gå till dem. Mvh Drängarnas Gräv & Schakt Entreprenad. VD Tobias Olsson

- Tobias Olsson
Omdöme skapat 08/01/2020

Fenomenalt

Har endast positivt att säga om herr Filip som är min kontakt på Ekonomi Effekt. Han är ung, insatt, driftig och på hugget. Detta i kontrast till de gamla gamarna jag pratade med innan. Där fick man nästan förklara vad internet var för något.

Men Ekonomi Effekt har sparat mig hundratusentals kronor i år och jag spår en lysande framtid för vårt samarbete. Högsta betyg!

- Martin Berkhan
Omdöme skapat 26/06/2019

Kunniga ekonomiproffs!

Jag möttes direkt av proffsiga killar som var lyhörda för mina behov och önskemål. I dessa konsulter har jag inte bara hjälp med bokföring och redovisning, jag har också ett stöd som jag kan kontakta när jag behöver hjälp med företagsekonomins alla frågeställningar.

- Aryel Walett
Omdöme skapat 29/01/2018