Ekonum Revision AB Örebro
Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews
Ekonum Revision AB Örebro
Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews

Information

Ekonum revision är specialister på revision av aktiebolag och bostadsrättsföreningar. Våra revisorer har mångårig erfarenhet av en rad olika branscher samt BRF marknaden.

Ekonum erbjuder kunder tjänster inom revision, redovisning och rådgivning. Vi har kontor i Stockholm och Örebro där den större delen av kundbasen finns. Vårt moderna digitaliserade arbetssätt gör dock att vi kan erbjuda våra tjänster över hela landet.
Svenska
Utmärkt betyg
Auktoriserad revisor

Om Företaget

Varför väljer kunder din byrå?

Vi tror mycket på kommunikation och effektivitet. Genom att vara ute i god tid och alltid finnas tillgängliga för våra kunder skapar vi en smidig revisionsprocess som är uppskattad av våra kunder. Vi är dock inte enbart en leverantör av revisioner utan vi agerar även rådgivare och bollplank åt våra kunder. Kunder kan vända sig till oss med olika funderingar som kan dyka upp och få hjälp.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vi tror på att företagare ska fokusera på det som de är bra på. Vi är experter på ekonomisk rådgivning och genom att anlita oss i dessa frågor så företagare mer tid över att fokusera på de som de är bra på. Genom vår mångåriga erfarenhet så ser vi snabbt i en organisation vad som fungerar och vad som kan göras bättre. Vi är ett konstant bollplank åt våra kunder och levererar alltid förbättringsåtgärder där de finns.

Certifieringar

Auktoriserad Revisor

Tjänster

Lekmannarevision
Rådgivning
Revisionstjänster
Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews
Aurel Moraru för 2 månader sedan
Han är kunnig och jobbar snabbt.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget