Elia Redovisning AB Malmö
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Elia Redovisning AB Malmö
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi är en liten byrå med fokus på flexibilitet och en skräddarsydd kundupplevelse.

Arbetet kan ske både digitalt med skanning och digital överföring av kvitton och handlingar eller inlämning i pappersform. Allt beroende på hur era behov ser ut.

Personalen får regelbundna utbildningstillfällen för att ytterligare fördjupa sig inom redovisning och bokföring. Detta hjälper oss att hålla oss uppdaterade och aktuella med våra kunskaper och metoder.

Elia har nolltolerans med droger och testar personalen regelbundet, samt om misstanke skulle föreligga.
Ni kan alltid känna er säkra hos oss.

svenska , engelska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Varför väljer kunder din byrå?

Det som gör Elia speciellt är inte bara våra priser, utan även hur vi väljer att jobba med dig istället för åt dig. Det vi menar med det är att vi vill ha en jämn kontroll- och insyns-fördelning i redovisningsprocessen med er. Med samma tillgång till era finanser som vår får ni full koll över er aktuella situation. Utöver detta erbjuder vi även rådgivning om hur ni kan utveckla er i framtiden för att maximera effektivitet och ekonomisk tillväxt.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En fantastisk kundupplevelse grundas i att bli sedd och respekterad. Vi gör ingen skillnad i prioritet eller noggrannhet mellan mindre och större företag, alla har de börjat på samma ställe. Eftersom att vi själva är en mindre byrå har vi möjligheten att var mer flexibla och skräddarsy er upplevelse för att innehålla det som just ni behöver. Vi välkomnar nyfikenhet liksom kunskap och erfarenhet. Tillsammans arbetar vi mot gemensamma mål.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Det vi erbjuder i vår rådgivning är erfarenheter, kunskap och nätverk. Vi vill vara likaväl en samtalsplats som där du lämnar dina kvitton. För de som är nya till företagande och ekonomi har vi årtal av erfarenhet inom entreprenörskap och redovisning att erbjuda. För de som är mer insatta eller längre in i sitt företagande erbjuder vi rådgivande samtal om finansiella utvecklingar och framtidsplanering. Allt efter vad ni känner ett behov av.

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget