ESM Redovisning AB Solna
Ageras rating star
4.79 / 5 stars 11 reviews
ESM Redovisning AB Solna
Ageras rating star
4.79 / 5 stars 11 reviews

Information

ESM Redovisning AB hjälper dig som vill växa som företagare. Vi arbetar hårt för att alltid erbjuda våra kunder ett personligt bemötande, stort engagemang och bred kunskap. Hos oss ska alla kunder känna sig sedda och stöttade!
Svenska , فارسی , English
Utmärkt betyg

Om Företaget

Motto eller citat

Vårt motto är att hjälpa våra kunder underlätta sin vardag i företaget. Genom att förenkla företagarens administrativa börda skapar vi mer tid över till annat. Vi erbjuder våra kunder tjänster med hög kvalitet och personligt engagemang. Genom att arbeta tillsammans med kunden tar vi fram lösningar som inte bara tillgodoser de lagliga kraven på god administration utan även ger kunden ett mervärde i fråga om kontroll och insyn i en vital del av företagets verksamhet.

Varför väljer kunder din byrå?

Vi erbjuder personlig hjälp och engagerar oss i arbetet med alla våra kunder, stora som små. Vi erbjuder även rådgivning och hjälper till med alla frågor gällande bokföring och redovisning.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Vi strävar alltid efter att skapa en trivsam miljö för kunden genom hela affärsresan samt att möta, och helst överträffa, kundens förväntningar.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Med våra tjänster och personliga service skapar vi trygghet och medvetenhet samt frigör tid hos våra kunder, och således hjälper kunderna att lägga til på det dem gör bäst, så de kan fokusera på sin tillväxt.

Tjänster

Bokföring
Fakturering
Revisionstjänster
Deklaration Privat
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.79 / 5 stars 11 reviews
Lifesaver Scandinavia AB för 5 månader sedan
Sadegh Khabbaz tog hand om vår bokföring efter att vi hade skött den själva under drygt ett år. Efter hans korrigeringar insåg vi hur snabb, effektiv och kunnig han är, både på bokföring och att ge oss företagsekonomiska råd. Tack Sadegh! Vilken tur att vi hittade dig.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget