Feldtmann Group Malmö
Ageras rating star
4.55 / 5 stars 8 reviews
Feldtmann Group Malmö
Ageras rating star
4.55 / 5 stars 8 reviews

Information

Vi är ett bolag som lägger stort engagemang och hjärta i varje kund vi har. Vi tror på ett personligt samarbete kommer man längst med då alla har olika behov och man tillsammans strävar efter bolagets mål och visioner.

Vi jobbar med små & medelstora bolag, för oss är alla lika värda och vi satsar alltid på att upprätthålla vår 100% kundnöjdhet. Vi har god och bred kompetens inom redovisning samt samarbetar vi med auktoriserade redovisningskonsulter och revisorer så du alltid kommer vara i goda & trygga händer!

Vi hjälper dig med allt från löpande bokföring, löneadministration, ekonomisk rådgivning, bokslut & årsredovisning m.m. - Vi är belägna i Malmö men vi jobbar digitalt så var du än befinner dig så kan vi bistå med strukturerad och välordnad redovisning!

/ Amalia, Feldtmann Group
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Varför väljer kunder din byrå?

Kunder väljer oss för att vi tror starkt på det personliga. Man ska känna att man blir omhändertagen och att man är i goda händer samt att man blir sedd och förstådd. Vi har 100% kundnöjdhet för att varje kund vi har lägger vi stort engagemang i och gör allt med ett hjärta - kompetensen är viktig men det är inte allt!

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En fantastisk kundupplevelse är när du som kund känner att du får mer än vad du betalar för, att man får det där lilla extra - den upplevelsen strävar vi efter att alla våra kunder ska ha!

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Lönehantering
Deklaration Privat

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.55 / 5 stars 8 reviews
Monica Ericsson för 3 år sedan
En personlig service med hög kompetens. Möter upp mig som kund och lyssnar in de behov jag har för att sedan ge mig det jag behöver. Känner en trygghet i att lämna över företagets ekonomiska del så att jag kan koncentrera mig på annat. Är flexibla och tar sig till mig om jag inte har möjlighet att åka. Betyg 5 av 5 och en varm rekommendation från mig.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget