Företagsbyrån Exactam HB Stockholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Företagsbyrån Exactam HB Stockholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Bokföring & Deklarationer & Rådgivning

Företagsbyrån Exactam HB är medlem i SRF Sveriges Auktoriserade Redovisningskonsulter, www.srfkonsult.se Det är ett kvalitetskvitto för det arbete som utförs på byrån. Vi är inriktade mot musikbranschen.

Avancerade Utredningar

Regina Vallanger startade byrån 2006 i Gävle efter att ha utbildat sig till civilekonom, examen 2003, och efter att ha arbetat på revisionsbyrå efter sin examen. Mellan perioden september 2008 till maj 2012 var verksamheten vilande då Regina arbetade på Skatteverket med revision av småföretag av olika företagsformer och utförde förundersökningar, på uppdrag av åklagare vid misstanke om bokföringsbrott och skattebrott m.m.

Med denna bakgrund erbjuder Företagsbyrån Exactam HB kvalificerad hjälp nischat främst mot Artister att känna sig trygg i sitt företagande.

Företagsledarutbildningar

Regina och hennes man har tillsammans drivit företag sedan 2005. Som mest har Regina haft ekonomi & personalansvar för ett företag med en årsomsättning på 30 Mkr och 30 anställda. Regina har även handlagt och sjösatt kvalitetscertifiering i detta företag. Med denna bakgrund erbjuder Regina företagsledarutbildningar, även för det lilla företaget.
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Medlem i SRF
Ansvarsförsäkring
Auktoriserad Redovisningskonsult
Redovisningskonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget