Fouquet Redovisning Kista
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Fouquet Redovisning Kista
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Varför väljer kunder din byrå?

Kunderna väljer Fouquet av tre olika anledningar:

- Jag har en bred kompetens inom redovisning, både från anställningar som redovisningskonsult samt andra redovisningsroller, senast som redovisningsansvarig för norden på ett IT-bolag.

-Jag jobbar helt digitalt, kunderna har alltid tillgång till sin bokföring.

-Hos mig har man inte flera olika kontaktpersoner och kontaktpersonerna byts heller inte ut utan man får en personlig relation till mig.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En fantastiskt kundupplevelse för mig är att kunden ska känna att de inte behöver tänka på redovisningen, att de är övertygade om att deras byrå har koll på redovisningen och att de kan fokusera på sin dagliga verksamhet. Att de känner att deras byrå håller sig uppdaterad på det senaste inom redovisningsområdet och att de har en kontaktperson de alltid vänder sig till och någon som är insatt i redovisningen och ingen personalrotation.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Genom att jag håller koll på er redovisning så kan ni fokusera på det ni gör bäst, er verksamhet. Genom att jag jobbar digitalt får ni konstant tillgång till er redovisning samt att arbetssättet blir mer effektivt och leder till att ni får mer tid över, tid som kan läggas på att utveckla ert företag.

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Lönehantering

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget