G Finance AB Norrköping
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
G Finance AB Norrköping
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

G Finance är ett nystartat bolag redo att utmana den traditionella redovisningsbyrån. Vi tillämpar en redovisning inom ramarna för lagverken men anpassat efter just ditt bolag. För att du och ditt bolag ska få ut mer av din redovisning och minska gapet mellan redovisning och verksamhet. Detta till ett förmånligare pris med hjälp av dagens teknologier.
Svenska , English

Om Företaget

Motto eller citat

Get financial respect, choose G's expertise

Varför väljer kunder din byrå?

Det unika med G finance är att vi arbetar hårdare med att förstå verksamheten och därefter anpassa redovisningen därefter. Det ger ett högre värde för kunden och förflyttar redovisningen närmare verksamheten.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En fantastiskt kundupplevelse är en redovisningsbyrå som proaktivt arbetar med att ge förbättringsförslag på verksamheten och identifierar problem som måste åtgärdas.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vår byrå fokuserar på att flytta redovisningen närmare verksamheten. Med det menas mer konkret att redovisningen reflekterar verksamheten vilket underlättar vid analys och ger en tydligare bild av hur ditt bolag kan öka er vinst. Vi erbjuder också budgetuppföljning och rådgivning vid andra strategiska frågor. Detta är ovanligt för traditionella redovsiningsekonomer som sällan förstår fullt ut hur redovisningen bör användas av bolaget.

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget